Qui som

Mural a l'entrada del casal

El Casal de Barri Can Travi, del Parc de la Vall d’Hebron, som un equipament municipal de proximitat, un centre de l’Ajuntament de Barcelona pels veïns i veïnes del barri. És un lloc on les diferents associacions del territori tenen el seu espai, on qualsevol iniciativa particular o associativa d’interès pel barri es pot portar a terme, on els infants poden gaudir d’un espai de joc… i en definitiva, un nou punt de trobada per a tothom.

Com es gestiona?

La gestió de l’equipament és municipal amb participació de les entitats. El personal a càrrec del Districte dirigim el funcionament de l’equipament conjuntament amb les associacions que en formen part.

Tenim també un altre òrgan de participació que és la Taula del Casal, un laboratori d’iniciatives per a dinamitzar la vida al Casal de Barri i fer realitat els somnis dels veïns i veïnes. Ens reunim en el Casal el primer dimecres de cada mes i estarem encantats de compartir il·lusions amb tu.

L’equip professional del Casal estarem encantades de poder-vos conèixer i escoltar les vostres idees i propostes.

El Casal de Barri Can Travi, del Parc de la Vall d’Hebron, és un equipament municipal inaugurat l’octubre del 2009. Des de la seva obertura, el Casal acull entitats i grups del territori i totes aquelles iniciatives veïnals d’interès pel barri. El Casal compta també amb un servei de Ludoteca familiar per infants de 0 a 3 anys.