Districted'Horta - Guinardó

Pausa

La Clota Cotreball

A Horta-Guinardó obrim un nou espai municipal per acollir projectes d'emprenedoria individual o col·lectiva amb retorn social. Si vols optar a tenir un espai per al teu projecte, apunta-t'hi!

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat d'Horta-Guinardó al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Un districte amb molta història

Horta-Guinardó és un territori carregat d’història, d’episodis singulars que han marcat el pas del temps i han donat lloc als seus actuals barris.

Ens acompanyeu?

Notícies

L'alcaldia es trasllada a Horta-Guinardó

27/01/2020 - 14:13

Ajuntament. Ada Colau i el seu equip van desenvolupar l'acció de govern a la seu del Districte durant el divendres 24 de gener

Trobada de l’alcaldessa amb el veïnat d’Horta

27/01/2020 - 12:51

Participació i govern. El passat divendres 24 de gener es va omplir el Centre Cívic Matas i Ramis per exposar les inquietuds del barri a Ada Colau

Desactivat l’episodi de contaminació per PM10

27/01/2020 - 11:08

Contaminació. Es desactiven les mesures temporals per reduir els nivells elevats de contaminació.

episodi contaminació pm10

Activat l’episodi de contaminació per PM10

25/01/2020 - 12:27

Contaminació. S’activen les mesures temporals per reduir els alts nivells de contaminació, com regar els carrers amb més intensitat i prohibir les activitats municipals que generin pols.

Agenda

Sense resultats

Us pot interessar

Webs d'interès