Horta-Guinardó és sinònim d'esport

En aquest gran recinte esportiu que representa Barcelona, Horta-Guinardó ocupa un lloc de centralitat, tant pel que fa a la pràctica de l’esport en poliesportius i recintes tancats, com en relació amb l’exercitació en els carrers i places, i els espais naturals.

Més d’un centenar d’equipaments. Espais (com els Tres Turons o Collserola) per al gaudi del senderisme urbà i per córrer. Clubs on es poden practicar tota mena de disciplines esportives.

Per tot això i molt més, Horta-Guinardó és sinònim d’esport!

Rutes esportives al districte

Horta-Guinardó és un districte perfecte per practicar l’esport a l’aire lliure. Presentem les millors rutes, que, a més, ofereixen paisatges i espais naturals que et sorprendran.

Senderisme urbà a Horta-Guinardó

Tant si vols passejar tranquil·lament com si t’ho prens més seriosament, al Districte hi ha molts espais per caminar en ple entorn natural.

La gran Caminada d’Horta

Una manera de veure el districte des de moltes perspectives diferents. Amb una extensió de 12 quilòmetres, té com a punt de sortida i arribada la plaça d’Alfons el Savi.

Una prova singular: el Cros 3 Turons

El Cros 3 Turons és una cursa que va néixer el 2013 amb el desig de descobrir a Barcelona un indret incomparable per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com és el Parc dels Tres Turons.

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa