SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA: INGREDIENTS DE PROXIMITAT, SALUT I PLAER

Dimecres
De 18h a 19.30h

18/02/2026
Preu: Gratuït

Aquesta conferència vivencial explora com l’alimentació pot unir salut, plaer i sostenibilitat. Descobrirem com els ingredients de proximitat i de temporada poden transformar la nostra cuina i el nostre benestar, i aprendrem maneres senzilles d’incorporar aquests principis al dia a dia. Una trobada per inspirar, aprendre i repensar la manera de menjar de manera saludable i responsable amb el planeta. Podràs tastar alguna recepta al moment de l’activitat i al final de la conferència ofereix les receptes en paper per poder fer-les a casa!

Com a activitat complementària, a través de les nostres xarxes so­cials el 10 de febrer, podrem conèixer a la Sara Llobera, professional de la conferència.

On: Sala d'actes
Adreça: Plaça de la Concòrdia, 13

Inici d'inscripció: 04/02/2026
Fi d'inscripció: 18/02/2026

Compartir