El Viver - Convocatòria de Residències
Programa de suport a la creació

ESPAI EN PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ

 

viver n. m.

Terreny on es cultiven arbres petits o altres plantes fins que tenen la mida desitjada per ser trasplantades al seu lloc definitiu.

 - - - 

La convocatòria de residències forma part del programa de suport a la creació i té com a objectiu donar suport als artistes i col·lectius escènics emergents.

Actualment, aquest programa està dividit en dues línies de programació. Una d’elles dedicada al Flamenc i l’altre al Clown i al teatre de carrer.

L’objectiu de la convocatòria és oferir el context i recursos a projectes en procés de maduració per tal d’afavorir la seva evolució i desenvolupament.

 - - - 

 

ET VOLS PRESENTAR??

> PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES:

Termini: fins el 5 de maig del 2022

Residències: de maig a juliol

Formulari: ja no es reben més propostes

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

> QUÈ OFEREIX EL CENTRE CÍVIC?

* Cessió d'espai:

Espai d’assaig gratuït durant 3 mesos amb possibilitat d’ampliació. S’estudiarà i pactarà la calendarització per intentar ajustar-se al màxim a les necessitats i els ritmes de cada projecte, tenint en compte la disponibilitat en relació a les altres activitats que es desenvolupen al Centre Cívic.

* Suport tècnic:

Dotació de 3 hores de tècnic abans del dia pactat per a l’actuació, un passi tècnic el mateix dia de l’actuació i durant l’actuació (en el cas d’haver pactat aquest retorn).

* Suport en la producció:

El Centre Cívic ofereix un petit ajut econòmic per al suport a la creació.

* Difusió de l’espectacle

L’organització es farà càrrec de tots els elements de difusió externa de l’espectacle. Tant a nivell de cartellera com a través de les xarxes socials.

* Assessorament artístic:

Sessions d’assessorament artístic amb diversos professionals del món de les arts escèniques contactades a través del Centre Cívic i pactades prèviament amb la companyia.

* Sessió fotogràfica:

Una sessió fotogràfica amb la companyia per part d’un professional contractat pel Centre Cívic.

* Mirada externa:

Possibilitat de generar, quan es consideri oportú, contextos adequats per a compartir els processos de creació i obrir-los a mirades externes amb diferents nivells d’exposició; des de grups reduïts i professional a públic general.

 

> QUÈ OFEREIX LA COMPANYIA?

El projecte de suport a la Creació funciona a partir de l’intercanvi.

El Centre Cívic i l’artista pactaran una contraprestació adequada al servei ofert. Aquest intercanvi pot anar des de la presentació de l’espectacle al Centre Cívic, com a la realització d’un taller, participació a algun acte del Centre...

Una vegada s’hagi seleccionat a l’artista o col·lectiu que realitzarà la residència artística, es farà una reunió amb el personal del Centre per tal de pactar la contraprestació.

 

 

 

 

 

Compartir