Eixos de treball

Els eixos de treball del Centre Cívic El Coll - La Bruguera són els següents:

- La recuperació de la memòria històrica de l'antiga editorial Bruguera: Aquesta empresa, nascuda al barri del Coll, és coneguda per les seves revistes d'historietes, col·leccions de llibres i personatges entranyables. Des del centre cívic, i amb el suport del Districte de Gràcia, d'ex treballadors i de la família Bruguera, es treballa per recuperar la memòria d'aquesta editorial i donar a conèixer la importància de la seva obra i de l'estreta relació que va tenir Bruguera amb el barri del Coll. 

El centre cívic programa, periòdicament, activitats de difusió i divulgació del llegat de l'antiga Editorial Bruguera. També, dóna suport a projectes de recerca històrica amb grups d'experts i ex treballadors. Podeu consultar les activitats programades fent clic aquí

Tens alguna proposta d'activitat de foment de la memòria històrica? No ho dubtis, posa't en contacte amb nosaltres! 

 

- El foment de la sostenibilitat: Promoció de la sostenibilitat i les iniciatives comunitàries del barri que treballen en aquesta mateixa direcció. El cicle Primavera Verda és un referent del treball de sensibilització i educació ambiental, que fomenta la participació de grups i entitats del barri del Coll.

Així mateix, els cicles de Docufòrums de temàtica mediambientals, organitzats en col·laboració amb la Cooperativa de consum "Trementinaires de Vallcarca" i la col·laboració del centre cívic amb la Casa d'Oficis de Medi Ambient de Barcelona Activa, són dos exemples més del treball del centre cívic pel foment de la sostenibilitat. 

 

 

Compartir