COLL FANTASY 2022
Cicle d'activitats de fantasia i ciència ficció del Coll

03/11/2022 > 27/11/2022

COLL FANTASY: LA REALITAT SUPERARÀ LA CIÈNCIA FICCIÓ?
18è cicle d’activitats de fantasia i ciència ficció del Coll

Del 4  al 27 de novembre

Amb aquesta pregunta volem crear un espai de reflexió on prendre consciència del fet que molts dels escenaris del futur que havien imaginat els més coneguts autors i autores de ciència ficció, s’han pogut veure superats per una realitat social, ambiental i política que, en els darrers anys, els ha pogut deixar obsolets. Poc podíem imaginar, a principis del Segle XX que el canvi climàtic i els desastres ambientals extrems, la pandèmia del COVID o els avenços en la tecnologia digital tindrien la importància i la presència que tenen avui. Per a ajudar en aquesta reflexió, us proposem un seguit d’activitats

Sobre el Coll Fantasy

El Coll Fantasy és un cicle d'activitats amb més de 10 anys d'història que contribueix a la difusió del gènere fantàstic i la ciència ficció. Tant a nivell literari com cinematogràfic, el còmic, la ciència ficció i la fantasia han generat, en formats diversos, un ventall molt ample de propostes. Aquest cicle d'activitats pretén donar a conèixer aquests formats, així com donar suport als joves creadors d’aquest gènere (nous autors literaris, nous dibuixants, curtmetratges).

En les edicions passades del cicle, hi han participat activament els joves de diverses associacions: Masters i grups com Grial, Lanza del Destino, Zô3, i Tirant lo Dau.

Compartir