Contacta amb el centre

 

934 480 499

ccjosepmtriasipeitx@lleuresport.cat

Instagram        Twitter        Facebook        Youtube

 

Direcció del centre: 
enricmora@lleuresport.cat

Coordinació de tallers: 
tallerstriasipeitx@lleuresport.cat

Coordinació cultural: 
culturatriasipeitx@lleuresport.cat

Coordinació especialitat música clàssica: 
montsecesarini@lleuresport.cat

Coordinació ludoteca: 
laramingorance@lleuresport.cat
 

 

 

Horari d'atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 22 h
Dissabtes de 9 a 14 h
Diumenges i festius tancat

 

Adreça del centre: 
Carrer Riera Blanca, 1-3
 

08028 
Barcelona

 

······························································································
 

CLUB LLEURE SPORT com a Encarregat del Tractament de les dades personals facilitades per l’interessat en el present formulari, i nom de l’Ajuntament de Barcelona, com a Responsable del tractament, li informa que aquestes seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), sent la finalitat del tractament gestionar la seva petició o consulta.

Le seves dades seran conservades mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessàries, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixes. No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. Així mateix, s'informa que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA en C/ BLESA 27 - 08004 BARCELONA o lopd@lleuresport.cat.  Si ho considera necessari podrà interposar una reclamació en www.agpd.es.

 

He llegit i accepto l’avís legal i dono el meu consentiment pel tractament de les meves dades d’acord amb les estipulacions anteriors.

 

Si teniu consultes comercials o altres preguntes, si us plau, ompli el següent formulari per contactar amb nosaltres. Gràcies!.

Camps amb * són requerits.

Si us plau, introduïu les lletres que es mostren a la imatge de dalt.