PROJECTES EN RESIDÈNCIA
Residències artístiques CC TOMASA CUEVAS

01/10/2021 > 31/12/2021

Inscripcions als assajos oberts: 

Trucant al 93 291 64 62 de dilluns a divendres de 16 a 20 h 

Escrivint a : coordinacio.cctomasacuevas@progess.com

PROJECTES EN RESIDÈNCIA

El Centre Cívic Tomasa Cuevas acull trimestralment diferents projectes artístics en residència. Per a més informació podeu escriure a coordinació.cctomasacuevas@progess.com

 

MARTA SERRET i MARIA QUERO

El projecte de la Marta Serret i la Maria Quero neix de la necessitat d’apostar per idees oblidades i posar en marxa la seva necessitat de crear i investigar noves formes corporals.

Després d’haver treballat en diferents processos creatius, sempre dins del rol d’intèrpret, pretenen crear un espai sense prejudicis ni barreres per a la lliure creació, apostant per llenguatges contemporanis i innovadors.

PROJECTE EN RESIDÈNCIA: Krumau, 1910

Actualment la Marta i la Maria estan treballant en el projecte “Krumau, 1910”:

Dues dones es coneixen sobtadament en la mateixa habitació, l’habitació del mateix home. Ell és Egon Schiele, un artista jove i talentós; elles, només dones. Renatte i Helga podrien representar les diferents etapes de la vida: una és jove, plena de vida, enamoradissa i innocent; l’altra, madura, intel·ligent i adobada.

A través d’una trobada fortuïta i involuntària aquests dos personatges canviaran la seva concepció respecte a l’amor i combatran amb les seves pròpies pors i  inseguretats derivades d’una societat exigent i opressora, una situació que els  permetrà arribar a l’autoconeixement, realització i acceptació personal.

ASSAIG OBERT

Divendres 29 d’octubre a les 11h

Les artistes obren les seves portes per tal de que tothom qui ho vulgui pugui venir i presenciar en directe el procés de creació del seu projecte. Faran una petita mostra del treball en procés i al finalitzar es podrà conversar amb les artistes, compartir inquietuds, sensacions i opinions del seu treball ajudant-les així a millorar el seu procés de creació a la vegada que el públic pot entendre millor de la mà de les mateixes artistes el significat de la obra.

 

JAZZ BETWEEN

JazzBetween es un col·lectiu d’artistes que giren al voltant de la cultura Jazz. A l’any 2016 es comencen a formar les primeres trobades a Moscú i des de llavors, poc a poc, la filosofia de JazzBetween ha anat atraient diferents artistes que connecten Rússia, Espanya, França i Regne Unit. Aquesta nova plataforma dona suport a l’experimentació, principalment des de la dansa, la producció musical de dj’s i música en viu, però també col·labora amb artistes visuals, d’arts plàstiques i dissenyadors. La idea d’aquest col·lectiu és poder eliminar etiquetes i veure-ho tot des d’una perspectiva “Jazz Not Jazz” de forma interdisciplinar.

PROJECTE EN RESIDÈNCIA: Grooves

Grooves és el resultat de la recerca de l'essència del “clubbing”. Són justament els moviments quotidians dins d’un club el que inspira aquest procés de creació que intenta traslladar la fisicalitat i la corporalitat dels dj’s en simbiosi amb la multitud de la sala, al cos de dos ballarins dalt de l’escenari.

ASSAIG OBERT

Dimecres 27 d’octubre a les 11h

Els artistes obren les seves portes per tal de que tothom qui ho vulgui pugui venir i presenciar en directe el procés de creació del seu projecte. Faran una petita mostra del treball en procés i al finalitzar es podrà conversar amb els artistes, compartir inquietuds, sensacions i opinions del seu treball ajudant-los així a millorar el seu procés de creació a la vegada que el públic pot entendre millor de la mà dels mateixos artistes el significat de la obra.

 

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: Dolors Masferrer i Bosch 33-35

Compartir