52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

11 concerts per celebrar la festa de la música

Diversos centres cívics
Del 20/06/2018 al 22/06/2018
 • Música

Actuacions musicals de tots els estils

Amb l'entrada a l'estiu, se celebra el dia de la música. La idea va sorgir l'any 1982 del despatx del ministre de cultura francès amb la intenció de popularitzar la pràctica musical entre tota la població i es va fer coincidir amb el solstici d'estiu, el 21 de juny. Quasi quatre dècades després, la festa s'ha escampat per un centenar de països i engloba qualsevol gènere musical.

Aquí teniu una llista ben llarga de concerts per celebrar-ho als Centres Cívics:

Les actuacions ja comencen el dia abans amb Franco Luciani, el major referent de l'harmònica en la música popular de l'Argentina, i el concert en el marc de la seva gira europea al CC Parc Sandaru (20/06).

El gruix de les actuacions, però, es concentra el dijous 21 mateix quan podreu triar i remenar al vostre gust. Al CC Zona Nord (18 h) es podrà sentir les veus de l'escola VOZES, que treballa per contribuir a un canvi social a través de la música. A la mateixa hora i a l'altra punta de la ciutat, el CC Tomasa Cuevas - Les Corts presenta el grup d'animació infantil Xiula, que faran petita la plaça de Comas amb els seus conegudíssims hits. Mitja hora més tard, i a la rambleta del CC Sant Martí (18.30 h) actuaran els grups seleccionats de la convocatòria "La gàbia sònica": el pop acústic de Nameless i la barreja de funk, rock i electro dels Strange Frequency. Una hora més tard, el cor femení Voxalba en petit format cambrístic, pujarà a l'auditori del CC Urgell (19.30 h).

Ja al vespre podeu anar a escoltar la banda barcelonina Mampön al CC Cotxeres Borrell (20 h). Al CC Navas (20 h) continuen el seu periple per l'Argentina amb el concert de Kurepí en un particular homenatge a la cançó llatinoamericana. Al CC Can Verdaguer (20 h) hi trobareu el grup vocal i de percussió The Safinats. Mitja hora més tard, i al CC Can Deu (20.30 h), els Gwen Perry & Michele Faber trio faran les delícies dels assistents amb la fusió de jazz, swing i blues. I la rumba catalana salta de la pantalla a l'escenari de la mà de Miquel Rodergas al CC Fort Pienc (21 h) després de la projecció del documental del mes, Petitet.

Com a traca final, els tres concerts del divendres 22 de juny, també gratuïts. El CC Sarrià ofereix un seguit d'actuacions a partir de les 17 h. Rock, folk, pop i poesia ompliran el parc de la Vil·la Cecília fins a la matinada. Al pati del CC Albareda (20 h) hi trobareu una sessió DJ on els alumnes del taller "Àfrica és el ritme del món" fan una punxada oberta al públic amb els ritmes apresos durant el curs. I finalment, al CC El Coll hi actuarà (21 h) el modern cor de cambra En Clau Vocal per oferir un repertori de peces conegudíssimes i molt actuals.

Activitats relacionades

 • Alguns centres no tanquen a l'agost

  On:
  Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 26/08/2019
 • Tardes espectaculars per a petits i grans

  On:
  CC Sant Martí
  Quan:
  23/03, 18/05, 11/07, 26/10 i 21/12/2019
 • Alguns centres no tanquen a l'agost

  On:
  Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 26/08/2019