52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

11 propostes per veure al Hop Festival

Diversos centres civics
27, 28/10, 06, 10, 11, 12, 13, 16, 17,25, 30/11 i 10/12/2022
  • Dansa

El festival de referència de les danses urbanes passa pels centres cívics

El 12è Hop Festival, les jornades de dansa, art, circ i cultura urbana de Barcelona i Sant Adrià del Besòs ja han travessat l’equador. Això vol dir que, fins que tanqui les portes al mes de desembre, encara ens queda un bon grapat de peces per veure! Aquí teniu la nostra tria:

Comencem per la presentació de tres imaginaris (CC La Casa Elizalde, 27/10 – 19:30 h) amb base de dansa urbana i fusió d’estils. Magura d’Alina Soukoulska, Nunca bailaré solo de Diego Garrido i Fornicaio de la cia La Imperfekta.

L’endemà podeu assistir a l’actuació de la cia Leftovers amb Rewind (CC del Besòs i el Maresme, 28/10 – 19:00 h. No cal reserva). Una cia de dansa urbana que ha descobert la manera de viatjar al passat per ballar música d’altres dècades, escoltar els seus hits i vestir la moda del moment.

Ja al mes de novembre trobem Flow! My hip hop story (CC Casa del Rellotge, 06/11 – 11:00 h),  un crit de llibertat basat en fets reals. Ritmes i versos que expliquen un viatge personal d’un dels artistes més reconeguts, el beatbox Pulmon.

Al cap de pocs dies, torna una de les cites ineludibles per als amants d’aquest estil. El TDU: Territori en Dansa Urbana (CC Teixonera, del 10 al 13/11) és la proposta anual del CC Teixonera que aquest 2022 arriba ja a la 4a edició.

O’varias (CC Tomasa Cuevas, 16/11 – 11:00 h / CC Sagrada Família, 17/11 – 20:00 h / CC Guinardó, 25/11 – 19:30 h) és una creació que parteix de les danses urbanes generant un llenguatge desconcertant. Una aposta per la reflexió crítica i l’educació com a única sortida a una societat que vol fer de les dones persones productives, submises i alienades. Es podrà veure a tres centres diferents: al Tomasa Cuevas, al Sagrada Família (se celebra a l'Ateneu El Poblet) i al Guinardó.

A final de mes és el torn dels fragments Fer les maletes (CC Parc Sandaru, 30/11 – 20:00 h), cabaret sorprenent que fusiona el món del circ i la cultura urbana amb clau d’humor, màgia i d’espectacularitat. Hi participen Maximiliano Stia (The showman), Felipe & Ginés (circ-dansa), Kanga Valls (Interlude a l’andana), Suricata (hula hops), El Volcà (Break - battle) i Ramiro Vergaz (Malabailes, malabars).

El Hop Festival arriba al final amb l’esperat Hop Les Corts a escena (CC Tomasa Cuevas, 10/12 – 19:00 h). En aquest tancament eclèctic de creadors de danses urbanes hi trobareu Hybrid de cia Nishelma, Nox de cia Ognam, El arte de rebobinar de cia Adrian Vega, S’enembra de Julien Rossin i Popping de Boogie Tunnes.

Per a més informació i altres propostes, consulteu el programa del Hop Festival en PDF. Per reservar entrades ho podeu fer des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades