52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

20è Premi Relats en femení

CC Sagrada Família
Fins al 05/03/2020
 • Literatura

Arriba una nova edició del Premi de Relats Curts

Amb l’objectiu de crear un espai de reflexió, creativitat i expressió literària per a les dones, el CC Sagrada Família convoca el 20è Premi de Relats Curts. Així que si teniu ganes de fer volar la imaginació, traieu llapis i paper, rescateu la màquina d’escriure, enceneu el portàtil o obriu el mòbil, feu-vos-ho com millor us vagi, però poseu-vos a la feina i presenteu les vostres històries fins al dos de febrer de 2020.

Si ets dona, tens més de 16 anys i un món literari ben ric, pots enviar fins a dues creacions al Premi Relats en Femení que organitzen, des de l'any 1999, el CC Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família – Josep M Ainaud de Lasarte. Pots guanyar 300 € i assistir a la gala envoltada de dones escriptores i apassionades per la lectura com tu! Consulteu la convocatòria per a més informació.

L’acte de lliurament dels premis es farà el dijous 5 de març a les 19.00 h, a les envistes del Dia Internacional de les Dones. Hi haurà la lectura del veredicte per part del jurat i dels relats guanyadors, així com un espectacle de Poetry Slam Barcelona i una copa de cava per a tothom! Un vespre ideal per celebrar la creativitat i l’art de l’escriptura signada per dones.

Paral·lelament podeu seguir les activitats relacionades amb el premi com són l’exposició (del 03/02 al 28/02) de llibres il·lustrats i còmics, un taller pràctic de poesia en escena o d’slammers (del 04/02 al 25/02), l’actuació slammers en acció (03/03 – 20.00 h) i el microconcurs de relats que aquest any homenatja l’Anne Brontë, la petita de les germanes literàries, amb motiu dels dos-cents anys del seu naixement.

Activitats relacionades

 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona