52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

26è festival de dansa de Nou Barris

CC Zona Nord
22, 25/01 i fins al 30/1/2020
 • Dansa
 • Tallers

El CC Zona Nord acull la mostra de danses tradicionals

El CC Zona Nord convoca a totes les persones amants dels balls tradicionals a una nova edició del Festival de Dansa de Nou Barris. Aquest 2020, arriben a la 26a edició. Aviat és dit!

Com cada any, la trobada vol ser una mostra de les diverses tradicions dansades arreu del món. Per aquesta ocasió, s’han convidat companyies representatives de diversos continents, de llarga trajectòria en el món de la dansa popular.

El 26è Festival de Dansa de Nou Barris comença a les 12.00 h del migdia del dissabte 25 de gener. Sortint de la plaça del Metro de Ciutat Meridiana, s’iniciarà la cercavila musical pels carrers del barri, passant pel Mercat i acabant a les places Roja i d’Eucaliptus. Els ritmes alegres de la samba i percussió convidaran a tot el veïnat a les exhibicions de la tarda.

A partir de les 19.00 h, el Teatre Zona Nord acollirà l’exhibició de diversos balls. Aquesta 26a edició podreu veure les mostres folklòriques de Mami Wata provinents de Guinea Conakry, els moviments dels Nuala Barcelona Irish Dancers, una mostra de tango argentí amb l’Anabel Guitíerrez-Otero i en Giovanni Corral, conèixer les danses filipines amb l’Associació Kalayaan Cultural Filipina a Catalunya, descobrir quins balls hi ha al País Basc amb el Centre Cultural Euskal Etxea, desplaçar-se fins a l’Equador amb el grup Mi Lindo Ecuador i finalment, uns quants balls més propers amb l’Esbart Català de Dansaires. Si voleu assistir-hi com a públic, reserveu un lloc des del seu web.

Aquest darrer esbart és el responsable del taller gratuït que es portarà a terme el 22 de gener a partir de les 18.00 h al mateix equipament de Ciutat Meridiana. Obert a totes les edats, només cal reservar la vostra plaça per correu electrònic, trucant al 933 591 251 o presencialment al taulell d’informació.

A més a més, si us atanseu al CC Zona Nord, també podreu visitar l’exposició Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires fins al 30 de gener. La mostra documenta la fascinació del costumista català per la dansa i el seu pas per un dels esbarts més antics del país com a primer president de l’entitat fundada l’any 1908 a Barcelona.

Activitats relacionades

 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari