52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 tallers per aprendre llengües d’una manera diferent

Diversos centres civics
Fins al 15/12/2022
  • Tallers

Qui diu que estudiar idiomes és avorrit?

Heu sortit a veure món, aquest estiu? Us ha costat entendre-us amb la gent del país i heu pensat «aquest setembre em poso seriosament a aprendre anglès!». Ha arribat el moment. Des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us proposem una bona colla de tallers per tal d’estudiar llengües, més enllà de les classes magistrals de tota la vida.

Ortografia catalana per a catalanoparlants
CC Casa Orlandai
Del 22/09 al 15/12 – 10 sessions | Gratuït

Comencem pel principi i agafeu una bona base de català. Des de Sarrià, us ofereixen deu classes per repassar les normes bàsiques de l’ortografia. Ideal per a aquelles persones que parlen en català però que no s’atreveixen a escriure’l.

Parliamo italiano - cultura e letteratura
CC La Casa Elizalde
Del 21/09 al 14/12 – 87,85 €

Coneixeu una manera millor d’enriquir el vostre nivell d’italià que a través de la seva cultura? Us endinsareu en la història i tradicions del país a partir de la feina dels seus il·lustres ambaixadors literaris com són Pirandello, Sciascia o Camileri. Les lectures seran el punt de partida d’aquest itinerari lingüístic.

Lectures, conversa i debat sobre temes d'actualitat en anglès
CC Sagrada Família
Del 27/09 al 13/12 – 10 sessions | 79,86 €

Continuar millorant és un dels objectius principals dels cursos de llengües. I per seguir aprenent, només cal pràctica i més pràctica. Si ja en tens prou de parlar dels mateixos temes, des de l’Eixample us proposen perfeccionar la fluïdesa i el vocabulari a través d’articles periodístics o literaris que debatreu després de la lectura.

Conversa en anglès. Around the world in 8 stories
CC Pati Llimona
Del 03/10 al 28/11 – 8 sessions | 52,56 €

Cada dia és una nova aventura! I a cada classe posareu en comú un dels relats curts d’arreu del món que haureu llegit a casa. Practicareu la comprensió lectora i oral de la llengua anglesa. Abans de cada sessió, s'enviarà una història breu de diferents autors, gèneres literaris i països de parla anglesa. I si voleu alguna història més, podeu passar pel CC Can Felipa i seguir Around the world in 9 stories.

Time to bake
CC Guinardó
Del 06/10 al 15/12 - 20 hores | 75,26 €

Brownies, cookies amb xocolata... són algunes de les receptes de pastisseria que els Estats Units d’Amèrica i Anglaterra han popularitzat durant dècades. Coques, galetes i pastissos seran la base del curs per aprendre anglès d’una manera ben dolça! Qui s’hi pot resistir?

Activitats relacionades