52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers artístics per deixar volar la teva creativitat

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Primavera 2022
  • Tallers

Millora tècniques de pintura, il·lustració o ceràmica, sol/a o en família

Amb la primavera també arriben nous tallers dels centres cívics per deixar volar la teva creativitat. Aquí te'n deixem un recull de sis per millorar tècniques de pintura, il·lustració o ceràmica, sol/a o en família:

Pintura amb aquarel·la
CC Tomasa Cuevas - Les Corts
Del 20 d'abril al 22 de juny
Dimecres d'11 a 12 h

Aprèn diferents tècniques de pintura amb aquarel·la de la mà de l'artista Mercè Palau, veïna del barri de Les Corts.

Il·lustra el teu alter ego
CC Urgell
Del 21 d'abril al 5 de maig
Dijous de 19.30 a 21.30 h

Vols descobrir més versions de tu mateix/a? Troba el teu alter ego il·lustrat experimentant i jugant a través de diverses tècniques i materials. Un taller per aprendre a crear personatges de forma divertida, desbloquejar la creativitat i perdre la por a l’error i a utilitzar altres eines; podràs fer servir tot allò que se t’acudeixi: papers, cartolines, fustes, pedres, objectes, pintures, llapis, jugant amb la imaginació.

Ceràmica en família
CC L'Elèctric
Del 26 d'abril al 24 de maig
Dimarts de 17 a 19 h

En aquest taller d'iniciació a la ceràmica coneixeràs més sobre aquest material, els tipus d'argila, formes de cocció i tècniques decoratives. Fareu 3 peces: una tassa, un bol i una cullera. Les pintareu amb engobes i una vegada finalitzat el curs podreu portar-les a casa i fer servir-les.

Art en família
CC Bon Pastor
Del 28 d'abril al 9 de juny
Dijous de 17.15 a 18.15 h

L’art és una gran eina perquè els infants desenvolupin la seva creativitat i imaginació, però també permet fer un important treball emocional. Aquest nou espai creatiu proposa la realització de petites obres d’art, amb el valor afegit que suposa fer-ho en família. Taller adreçat a famílies amb infants de 3 a 6 anys.

Aquarel·la botànica
CC Albareda
Del 2 al 30 de maig
Dilluns de 18.30 a 20.30 h

Pinta fulles i flors amb l’ajuda de plantilles i un cop agafada la tècnica pinta amb models naturals recollits de l’hort. No cal tenir coneixements previs, és un taller d’iniciació.

Sumi-E
CC Pere Pruna
Del 5 de maig al 2 de juny
Dijous d'11.30 a 13.30 h

La pintura Sumi-E representa una forma d’art, però també una filosofia. Una disciplina del zen japonès modern, entre la creativitat i l’autoconeixement. Crear aprofundint en el procés més que en el resultat final. Una acció meditativa per tal d’experimentar com l’espai en blanc allibera la imaginació i afavoreix l’esperit creatiu a través d’una pinzellada.

Descobreix tots els tallers d'artesania, ceràmica, dibuix, pintura o treballs manuals d'aquest trimestre.

Activitats relacionades