52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cinema a l’aire lliure: torna el Pantalla Barcelona d’estiu!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Del 25/06 al 25/07/2024
  • Cinema

La dotzena edició programa quaranta-cinc projeccions entre el 25 de juny al 25 de juliol

Carrers, places i parcs de tot Barcelona tornaran a convertir-se en sales de cinema a la fresca durant tot un mes.

El cicle Pantalla Barcelona de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia de Cinema Català, il·lumina dotze pantalles a l’aire lliure amb vuit produccions recents.


Podeu consultar les vuit pel·lícules, descarregar la graella en PDF o bé mirar el calendari per dies i organitzar-vos l’agenda al vostre gust.


La cartellera d’estiu fins a quaranta-cinc projeccions. Entre el 25 de juny i el 25 de juliol, es podrà veure 20.000 especies de abejas d’Estibaliz Urresola, Las buenas compañías dirigida per Sílvia Munt, Loli Tormenta, última pel·lícula d’Agustí Villaronga, Suro de Mikel Gurrea, Tadeo Jones 3 d’Enrique Gato, Te estoy amando locamente sota la direcció de l’Alejandro Marín, Upon entry a quatre mans entre Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez i Vasil dirigida per l’Avelina Prat.

Les projeccions seran a la plaça del CC Ateneu Fort Pienc (Eixample), davant de CC Can Basté (Nou Barris), a la placeta de CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), a la plaça Meguidó del CC Casa Groga (Horta - Guinardó), als jardins del Clot d’en Salvi darrere el CC Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts), als jardins d’Elx a tocar del CC La Sagrera – La Barraca (Sant Andreu), a l’interior d’illa del CC La Sedeta (Gràcia), a la plaça del Rei, la de Sant Just i la de Sant Felip Neri amb el CC Pati Llimona (Ciutat Vella), als jardins del CC Vil·la Florida (Sarrià – Sant Gervasi), al parc de l'Aqüeducte, una mica més amunt del CC Zona Nord (Nou Barris) i a la plaça Angeleta Ferrer de davant l’Auditori Sant Martí (Sant Martí). Com a novetat, al passatge de Fructuós Gelabert, al costat del CC Cotxeres de Sants (Sants – Montjuïc) que enguany s’afegeix a la iniciativa.

Com en anteriors edicions estiuenques, les sessions de cinema es complementen amb una selecció musical prèvia del productor i dj Dani Kongo, que funciona com una banda sonora alternativa de cada film. A més, per cada film s'ha creat una llista Spotify amb temes inspirats en cada pel·lícula.

L'entrada és gratuïta i no cal reservar localitats tot i que hi ha aforament limitat. Seguiu el cicle a les xarxes amb l’etiqueta #PantallaBCN i participeu-hi!

Activitats relacionades