52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 tallers feministes

Diversos centres cívics
Fins al 31/12/2019
  • Tallers

Cursos que tenen especial cura de les dones

D'entre els centenars de cursos que podeu seguir aquesta tardor, ens hem volgut fixar en alguns dels destinats exclusivament al públic femení. Ja sigui perquè fan referència a les diverses etapes vitals de les dones o bé per motius d'enfortiment personal. Són aquests:
 
 
Autodefensa
Diversos CC
Un primer contacte amb la defensa personal. A través d'aquests cursos es pretén potenciar la seguretat física i emocional prenent consciència de l'espai, de la postura i de la comunicació verbal i no verbal. S'aborden les tècniques més bàsiques, fonamentals i senzilles per a defensar-se de les agressions més habituals.
 
 
Ioga postpart amb nadons
CC Casa del Rellotge
Del 01/10 al 10/12

Torna a tonificar suaument el cos i activa el sistema nerviós, digestiu i circulatori per a dones amb l'alta mèdica i infants fins a 7 mesos. Ajuda a enfortir el cos després del part.
 
 
Vols tenir un bon embaràs?
CC Navas
Del 02/10 al 04/12

Convertir-se en mare genera sentiments contraposats i ben sovint inexplicables per a la persona que els experimenta, la futura mare. Per molt que ho visqui amb il·lusió, es pot veure assaltada per inseguretats, per dubtes i pors. Fer un treball psicològic en grup ha mostrat que permet encarar aquesta ansietat, entendre per què es produeix i aprendre a fer-hi front i a aconseguir que l'embaràs sigui més satisfactori.
 
 
Grup de dones sàvies
CC Urgell
Del 03/10 al 12/12

Espai per a dones a partir de 70 anys per desenvolupar la lliure expressió, la creativitat i la desinhibició emocional de forma saludable. A partir de la psicomotricitat amb moviments lliures i conscients que facilitin la confiança, reforçareu la memòria, la concentració i l'abstracció i, alhora, donareu peu a l'expressió de sentiments i emocions.
 
 
Parlar i créixer
CC Barceloneta
Del 08/10 al 10/12

Us proposem un espai on compartir experiències i recursos interns amb altres dones. Unes trobades on descobrir entre totes, la capacitat d'estimar-se i anar cap al benestar personal.
 
 
El sòl pelvià. És normal "pixar-se de riure"?
CC Sagrada Família
16/10/2019 – 18.00 h

El sòl pelvià és el conjunt de músculs que tanquen el sòl de la pelvis. És el responsable no solament de la contenció urinària, sinó del bon funcionament de la bufeta, la vagina, la matriu i el recte. Parlarem dels perquès del perineu: per què té problemes? Quines són les situacions de risc? Quins són els símptomes d'alerta?
 
 
Atròfia vaginal
CC Sagrada Família
06/11/2019 – 18.00 h

L'atròfia vaginal és un dels temes que planen després de la menopausa. La falta d'estrògens fa que els teixits es tornin més fràgils i és quan es produeix sequedat. S'hi pot fer alguna cosa més enllà dels suplements i les cremes d'estrògens?

Activitats relacionades