52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 tallers tecnològics

Diversos centres cívics
Fins a final de març de 2018
  • Ciència i tecnologia
  • Tallers

Cursos per fer la vida més fàcil

La implementació de la tecnologia en el dia a dia ha revolucionat la manera de comunicar-nos com a societat i ha facilitat certes tasques feixugues. El que fins fa uns anys semblava estar reservat exclusivament a persones llicenciades en enginyeries, de mica en mica s'ha anat popularitzant. Aconseguir resultats que simplifiquin certs processos està més a l'abast de la mà del que puguin pensar els no iniciats en la matèria.

Així doncs, amb aquesta selecció de cursos tecnològics us animem a inventar, experimentar, treure profit a mòbils, tauletes i ordinadors o senzillament organitzar els vostres dispositius i facilitar-vos la vida:
 
 
Programa videojocs amb Python
CC Joan Oliver – Pere Quart
Del 07/01 a l'11/03 – 74,60 €

La nova màquina del centre obre tot un espai virtual que s'ha d'omplir de jocs i cultura. Des de l'equipament de Les Corts conviden a aprendre a crear videojocs i posar la imaginació al límit. Us hi apunteu?
 
 
Gestió avançada del núvol
CC Navas
De l'11/01 al 15/03 – 68,95 €

El núvol és la font d'emmagatzematge de documents, imatges, arxius en general. Aquest curs dóna a conèixer quines són les eines més utilitzades dins l'ofimàtica en línia i la gestió en relació a les dades que s'hi emmagatzemen. Cal dur el portàtil de casa.
 
 
Impressió en 3D
CC Vil·la Urània
Del 17/01 al 14/12 – 49,73 €

Aprendreu a crear gairebé qualsevol objecte des de zero, a més d'adquirir unes aptituds que potenciaran la creativitat i farà canviar la perspectiva per solucionar obstacles del món físic. No calen coneixements previs.
 
 
Taller de reparació de mòbils i tauletes
CC El Sortidor
29/01/2019 – Gratuït

Com es pot potenciar la vida del mòbil i de la tauleta? El monogràfic dedicat a la reparació d'aparells donarà a conèixer les característiques de cada un, quins són els problemes més freqüents i veureu quines petites reparacions es poden fer per allargar la vida útil.
 
 
Aprèn a fer servir el teu smartphone
CC Bon Pastor
Del 05/02 al 26/02 – Gratuït

Teniu un nou telèfon mòbil o tauleta i voleu treure-li tot el profit? Porteu-lo al centre i us ensenyaran com donar-li un bon ús. Descobriu com les xarxes socials poden servir per a relacionar-se, aprendre i divertir-se.
 
 
Introducció a Raspberry Pi
CC Convent Sant Agustí
Del 04 al 25/03 – 32,82 €

Raspberry Pi permet treballar des de l'internet de les coses fins a la robòtica. Un ordinador que cap en una mà i amb un preu irrisori que amb una mica de tècnica i imaginació es pot convertir en un servidor de Wi-Fi, un ordinador infantil orientat a fins educatius, un entorn de treball col·laboratiu per a projectes, un media center o servidor/reproductor de continguts multimèdia, jocs de consola...
 
 
Música amb fruita: programant la micro:bit
CC Guinardó
09/03 – Gratuït

Micro:bit és una placa desenvolupada per a diferents usos, tant personals com enfocats en l'àmbit educatiu. En aquest taller aprendreu a fer servir els components bàsics de la placa que estan integrats i alguns projectes en els quals s'ha fet servir, com per exemple fer servir peces de fruita per reproduir sons.

Activitats relacionades