52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7a edició del Barcelona Districte Cultural

Diversos centres cívics
Del 01/02 al 29/04/2020
 • Cinema
 • Circ
 • Dansa
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Presenta trenta-sis noves propostes els mesos de febrer, març i abril

Al primer dissabte de febrer arrenca una nova edició del Barcelona Districte Cultural (BDC) que, fins al vint-i-nou d’abril, farà girar trenta-sis espectacles pels vint-i-tres espais que habitualment acullen el circuit cultural, fent un total de cent quaranta-set opcions entre les quals podeu triar.


Podeu consultar totes les propostes des d'aquest enllaç o descarregar el programa complet (PDF) per tal de fer-vos el circuit al vostre gust.
L’edició primaveral de l’any 2020 ofereix, com sempre, una àmplia programació per a tota mena de públic. Des de les nou propostes teatrals fins als sis concerts, passant pels tres muntatges de circ, dues peces de dansa o els sis títols de cinema documental en col·laboració amb el Festival In-Edit i les sis pel·lícules d’animació infantil, tres de les quals dins el didàctic Kinosaure ambulant o els quatre espectacles per a tota la família. Les entrades del BDC continuen sent gratuïtes, tot i que cal fer reserva des del web de cada equipament. Us demanem que si teniu una reserva i finalment no podeu assistir a l’espectacle, retorneu l’entrada al centre i d’aquesta manera doneu l’oportunitat a una altra persona!

Us agrada el teatre? Esteu de sort amb les nou obres que podreu anar a veure. Començant per la reivindicativa i divertida Akelarre o la tragicomèdia musical Bollywood, Bombay, Barcelona i Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, la imprevisible i sempre única Assassinat al club i l’original Full house, el totum revolutum El comediant, la comèdia negra El mal morir i les que conviden a la reflexió Converses amb el meu úter i altres interlocutors i Negrata de merda.

Si us va més el ball, no us perdeu la peça de dansa contemporània i música electrònica de la Laia Santanach Àer ni l’assaig prosaic sobre el flamenc del coreògraf José Manuel Álvarez Movimiento colateral.

Pel que fa al circ, trobareu tres propostes d’allò més diferents: el muntatge Ni cap ni peus clàssic d’un espectacle de carrer amb el punt d’humor i sorpresa indispensable, la poètica i simbòlica al voltant d’una frontera Rojo o la grotesca peça de circ rural trash YeOrbayu.

L’agenda del nou BDC arriba carregada, també, de música! Refugieu-vos amb els cants d’en Marc Parrot o en el flamenc de l’Anna Colom després del seu pas pel Música > BCN 2019, els sons dels anys cinquanta de l’Enma Fernández, el rap de la Joina Canyet, les melodies del quartet de corda Aupa o del quintet UNA.

En col·laboració amb el Festival In-Edit, el BDC continua descobrint figures del món de la música amb la projecció de sis documentals sobre Kate Nash, la cantant britànica PJ Harvey, el pianista, cantant i actor canadenc Chilly Gonzales, el líder de The Doors Jim Morrison o els films que visibilitzen les dones dins les músiques d’arrels jamaicanes The bass of women i el retrat coral de la música dels afrodescendents de l’extraradi de Lisboa Lisbon beat.

El cinema continua rodant amb les tres pel·lícules del Petit Cineclub per al públic familiar, una per a cada mes de la setena edició del BDC. Durant el mes de febrer podreu veure l’animada El bosc de Haquivaqui, mentre que el març és el torn del film japonès Wolf children i finalment, les aventures Zog, dracs i heroïnes tancaran les projeccions del mes d’abril. Però no s’acaba aquí! Cal tenir en compte les tres sessions dinamitzades del Kinosaure ambulant amb les Cançons per a infants i bestioles, El vent entre les canyes i Tipitips: qui juga?.

Si el que busqueu són sessions per gaudir tota la família el BDC us proposa el Premi del públic al millor espectacle de la Mostra d’Igualada 2019 Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, el divertit espectacle musical Bitxos raros, el delicat i tendre concert Per un instant creat entre La Tresca i els Xirriquiteula i la nova versió inclusiva del poble infestat de rates El silenci d’Hamelín.

Així doncs, ja ho sabeu: feu lloc a les agendes, que això ja gira!

Activitats relacionades

 • Els Arxius Municipals dels Districtes de Barcelona

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 28/04 al 26/05, del 10/06 al 31/07, del 30/09 al 31/10 i del 29/11 al 31/12/21
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023