52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8 obres per celebrar el Dia Mundial del Teatre

Diversos centres civics
23, 24 i 25/03/2023
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Propostes teatrals per a tots els públics

Des que l’any 1961 es va decidir celebrar el Dia Mundial del Teatre cada vint-i-set de març són més de seixanta diades dedicades a promoure el teatre, sensibilitzar el públic i atraure més gent de totes les edats. Amb aquest objectiu a la vista, des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us en fem una selecció, incloses per al públic familiar.

D’entre totes les obres de teatre que podeu veure aquests dies, us n’hem seleccionades vuit. Són aquestes:

 
L’hora que vull
CC Casa Elizalde
23/03 – 19:30 h

Una obra sobre el suïcidi i el trastorn mental, el silenci i la voluntat de trencar-lo. Un intent de viure fins a l’últim segon. La Lily us convida a una festa. La seva història és una renúncia al dolor, un clam a la vida i a l’amor. El públic, imprescindible per fer avançar l’obra, farà que es pugui alliberar del seu patiment, dotant de sentit la seva existència fins al final.

 
Galetes de formatge
CC Cotxeres Borrell
23/03 – 17:30 h
Per a públic a partir de tres anys.

El vell Ignasi viu sol. El seu dia a dia està farcit de petits rituals que el mantenen actiu: anar a comprar el diari, escoltar els ocells... i sobretot l’hora del berenar! Avui, però, tot es capgira: la capsa de galetes de formatge està buida i foradada! L’Ignasi descobrirà el culpable: un petit ratolí que alterarà completament la seva soledat.

 
A vós
CC Can Felipa
24/03 – 19:30 h

Una petita peça artística on es fusionen diverses disciplines amb l'objectiu de salvaguardar la memòria dels avis de l’autora, Laura María González, resident al centre. Un retorn als orígens i a les arrels per aclarir el present. Un recull de les històries que van viure i que, inevitablement, formen part de la seva persona.

 
Estimada mort
CC Parc Sandaru
24/03 -  19:30 h

La Celest és una dona gran que acaba de perdre el marit i que, davant la sorpresa de la gent, no mostra cap mena d'aflicció per la pèrdua. Paral·lelament, la Paula espera l’arribada d’en Marc, un noi que ha conegut fa molt poc. Tot i que ell està convençut que l’ha convidat per una feina, la Paula té un altre motiu: en Marc és clavat a en Pol, el germà que es va morir fa sis mesos. Espectacle dins del cicle Kinètic.

 
Ivan i els gossos
CC Sant Andreu
24/03 – 19:45 h

Hivern de 1996, Moscou. La caiguda del sistema ha abocat milers de persones al carrer. Ivan Mishukov té quatre anys i per a ell, la paraula «casa» es tenyeix per l’olor de vodka i les galtes vermelles de la seva mare contra la paret. Quan «casa» deixa de ser un lloc segur, s’escapa per buscar el seu lloc al món, llençant-se a la immensitat de Rússia enmig del fred de l’hivern. Un conte cruel i fosc sobre com la decadència destrueix la innocència. Una història de supervivència i de la recerca de l’amor més primitiu.

 
Plou i fa dol
CC Sarrià
25/03 – 17:30 h
Per a públic a partir de quatre anys.

Sembla que tot, un dia o altre, s’acaba. S’acaben les galetes de l’àvia de tan bones com són, s’acaba la pluja d’un dia de tempesta d’estiu, s’acaben els llibres emocionants, s’acaben les col·leccions de cromos…  Un conte amb titelles i ombres xineses que parla del dol d’una forma dolça i propera.

 
Matinal de microteatre
CC La Cadena
25/03 – 12:00 h

La segona sessió del cicle Arts al carrer de l’equipament de La Marina és la ja clàssica marató de microteatre. Tres companyies representen simultàniament les seves peces i el públic va rotant d’escenari per veure-les. Podreu veure Tampon pon pon de Les impulsives, La casa del fuet de Yeison Forero i Les lloronas de Jaume Viñas.

 
Microclariana de vermut
CC Can Clariana
25/03 – 12:00 h

El mateix dia i a la mateixa hora podreu veure més propostes de petitíssim format que tornen a omplir el centre del Congrés. Un itinerari d'una hora (4 històries, 4 espais, 20 persones de públic, durant 15 minuts per espectacle) que recorrerà el centre en petits grups, gaudint d’un vermut de dissabte diferent i ple de cultura.

I si amb aquesta tria no en teniu prou, doneu un cop d’ull a les propostes teatrals del tretzè circuit Barcelona Districte Cultural!

Activitats relacionades