52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8 tallers sorprenents de tardor

Diversos centres cívics
Fins al 31/12/2019
 • Tallers

Un bon grapat de cursos peculiars

Ioga, pilates, tai-txi, zumba, anglès, cuina... aquests són alguns dels tallers més habituals (i de més èxit, cal dir-ho!) entre els qui seguiu un curs als Centres Cívics de Barcelona. Ara bé, remenant entre els centenars i centenars de tallers que podeu seguir fins a final d’any, n’hem trobat un bon grapat que sorprenen per la seva tècnica, temàtica o novetat. Aquí teniu la llista dels que ens han cridat l’atenció, però segur que en podeu trobar molts més:
 
 
Twitteratura
CC Joan Oliver – Pere Quart
Del 17/09 al 18/09. Gratuït

Un itinerari de creació literària a Twitter. A la primera sessió aprendreu les regles bàsiques de la xarxa social i coneixereu perfils que fan un ús creatiu i literari d'aquest mitjà. A la segona sessió posareu en pràctica la creació de frases literàries en 280 caràcters.
 
 
Pilotatge de drons
CC Casa del Rellotge
Del 27/09 al 13/12

Voleu aprendre a pilotar drons recreatius? Apunteu-vos al taller on donaran a conèixer la normativa europea i aprendreu a arreglar els danys més freqüents. Taller per a majors de 18 anys.
 
 
Iniciació en l’art de l’esgrima
CC Casa Elizalde
Del 27/09 al 13/12

Descobriu les bases de l'esgrima, moviments i desplaçaments principals i les accions ofensives i defensives bàsiques. A través de jocs de coordinació i exercicis de flexibilitat i reacció arribareu a practicar els primers combats. Es facilita el material.
 
 
Serigrafia
CC Pati Llimona
Del 30/09 al 13/12

Us agradaria dissenyar creacions amb serigrafia artística? En aquest taller s'exploren tant les tècniques bàsiques com les més complexes d'aquest procediment d'estampació.
 
 
K-pop
CC Teixonera
Del 01/10 al 03/12

Provinent de Corea del Sud (Korean Popular Music o k-pop), aquest gènere de la dansa inclou diferents estils, com ara la música dance electrònica, el hip-hop, el rap, el rock, l'R&B... amb moviments enèrgics i emocionants.
 
 
Curs bàsic d’orientació i cartografia
CC Navas
Del 01/10 al 22/10

Aprendreu a llegir un mapa i a conèixer les tècniques bàsiques d'orientació a la muntanya. És un curs dedicat per iniciar-se al món de l'orientació. Cal dur una brúixola!
 
 
Fit boxing
CC Albareda
Del 02/10 al 04/12

Entrenament funcional a través de la boxa on, a més d’aprendre a defensar-se, tonificareu la musculatura i fareu càrdio per desfogar-se respectant el propi cos i el dels altres. Cal portar guants (no patiu, que us aconsellaran al centre!), així com roba còmoda, calçat esportiu i aigua.
 
 
Boxa
CC Font de la Guatlla
Del 01/10 al 10/12

A l’equipament de Sants – Montjuïc també podreu seguir un entrenament de boxa des d'un punt de vista no competitiu.

Activitats relacionades

 • S'homenatja Badia i Margarit, Casassas i Simó, Fontserè i Riba, Franklin i Asimov

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 14 al 29/11 i fins al 16/12/2020
 • Un casal d'hivern dedicat al manga i a l'anime

  On:
  CC Can Verdaguer
  Quan:
  28, 29 i 30/12/2020
 • Una edició híbrida d'exposicions presencials i activitats en línia

  On:
  CC Can Basté
  Quan:
  Del 24 al 28/11/2020 i fins al 31/01/2021