52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8è Festival DAU Barcelona

Diversos centres cívics
14, 15, 16, 19, 20, 21, 23 i 24/11/2019
  • Familiar

És la trobada de participació i creativitat al voltant del joc de taula

El 23 i 24 de novembre, torna la gran festa del joc a la Fabra i Coats! Sant Andreu dedica un cap de setmana a recrear-se en la 8a trobada de participació i creativitat al voltant del joc de taula. Editorials, entitats, clubs, organitzacions de jocs històrics i miniatures... tothom hi és convocat, especialment aquelles persones d'esperit lúdic, estiguin o no avesades a les partides.

Des dels jocs més populars fins als de simulació històrica més sofisticats, des dels tradicionals fins als acabats de publicar, des dels que es juguen en grup fins als de competició més ferotge. Només cal seure i jugar en una de les dues-centes cinquanta taules que us estan esperant.

Però al Dau Barcelona també hi ha moments per a les xerrades, provar nous prototips i assistir a les presentacions, així com participar en concursos i campionats. Cada nova edició del festival es premien les iniciatives entorn del joc distingint una personalitat que hagi dedicat la vida a la creació de jocs, el millor autor/a de l'any, el millor autor/a novell/a de l'any i, per primer cop, s'atorga el premi al millor joc de producció original espanyola. Paral·lelament, podreu conèixer en Philip Orbanes, premi Dau Barcelona 2019 i els autors convidats d'aquesta edició Simone Luciani i Niko Eskubi.

Uns dies abans, el DAU Barcelona surt de Sant Andreu per plantar-se a un centre cívic de cada districte amb la voluntat de difondre la cultura del joc entre un públic més ampli i donar a conèixer el Festival. Les activitats del DAU als barris no es concentren en un sol dia com en altres anys, sinó que el joc s'allarga entre el 14 i el 21 de novembre. Trobareu tota mena de partides als CC Carmel (14/11), CC Drassanes (15/11), CC La Farinera del Clot (15/11, Espai Antoni Miró Peris), CC Tomasa Cuevas (16/11), CC Ateneu Fort Pienc (19/11), CC Cotxeres de Sants (19/11), CC Vil·la Florida (20/11), CC La Sedeta (20/11), CC Zona Nord (21/11) i CC Baró de Viver (21/11).

Per a més informació, descarregueu el programa (PDF) del festival.

Activitats relacionades