52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Terrassa d’estiu també al Parc de Can Sabaté

CC La Cadena
03, 10, 17/07, 04 i 18/09/2024
  • Circ
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

El CC La Cadena us proposa cinc tardes circ, teatre, música i màgia

Se us acudeix una manera millor de passar els dimecres de juliol i setembre que veure un espectacle escènic de petit format sota l’ombra generosa de les palmeres, alzines i pollancres del Parc de Can Sabaté?

El CC La Cadena, conscient de la sort d’estar ubicat en un espai tan privilegiat del barri de la Marina del Port, surt a l’exterior per viure unes tardes culturals ben fresques. Apunteu:

 
Hotel Insòlits
03/07 – 19.00 h
La companyia d’arts de carrer Insolits, que aposta per accions d’impacte visual, còmiques i provocatives, presenta un espectacle itinerant on un grapat de personatges extravagants miren de donar el millor servei possible als clients de l’Hotel Insolits. Classe, eficàcia i elegància són els tres pilars d’un negoci que té el personal format a les millors escoles internacionals. El públic pot relaxar-se i gaudir d'una vetllada de somni. L'eslògan de l'hotel, "Quan sona la campana, aixequem la persiana", encapsula la dedicació del servei a oferir una experiència inoblidable.

 
Maclownbeth
10/07 – 19.00 h
Fruit del programa de residències Bambalina del centre, la companyia Projecte Longanime presenta la versió una versió del clàssic de Shakespeare Macbeth, una tragicomèdia visceral i esbojarrada viscuda per quatre pallassos. El protagonista Maclownbeth, convençut que el vaticini de les bruixes s’acomplirà, i la seva esposa, moguts per l’ambició, maquinen l’assassinat del rei. Un espectacle que promet emocions fortes i riures assegurats.

 
D-lirio
17/07 – 19.00 h
El grup vocal D-lirio, format per tres cantants apassionades per la música llatina d'arrel, ofereix una actuació plena d'harmonia i bellesa. Barrejant subtils tocs de jazz amb les tres veus melodioses, el trio captiva el públic amb una mescla única de tot el que és bell combinen ritmes llatins amb elements de jazz, creant una experiència musical rica i emotiva. A punt?

 
Tornant de vacances, encara hi ha dues propostes més per allargar l’estiu:

 
Una tarda amb la Joia
04/09 - 18.30 h
Concert de dos cors amb dos estils diferents i un repertori ben ampli. La tornada a la rutina de setembre no té per què ser avorrida!

 
Mag Stigman
18/09 - 18.30 h
L’última proposta de la Terrassa d’estiu del CC La Cadena conté efectes màgics, música, coreografies, malabars i sobretot, molta participació del públic! El tret diferencial del Mag Stigman és la combinació de màgia amb el treball corporal escènic: coreografies de dansa moderna, jocs malabars i moltíssima energia. Una tarda dinàmica i entretinguda per a tota la família amb un vell conegut del centre.

Activitats relacionades