52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9 tallers curiosos per aquest hivern

Diversos centres cívics
Fins a final de març de 2019
  • Tallers

Cursos peculiars que s'imparteixen als centres cívics

Tafanejant entre els centenars i centenars de tallers que podeu seguir a partir de gener i on ja us podeu matricular, n'hem trobat uns quants que sorprenen ja sigui per la seva temàtica, tècnica o novetat. Us en destaquem nou:
 
 
Aprèn a fer el teu arbre genealògic
CC Sagrada Família
Del 10/01 al 28/02 – 59,68 €

Investigar la història familiar està a l'abast de tothom. Aprèn trucs, recursos i arxius on pots trobar informació sobre les vides dels avantpassats per conèixer-los millor i sobre els teus orígens.
 
 
Batch cooking
CC Vil·la Florida
Del 15/01 al 22/01 – 18,89 € + 8 € de material

Cuinar més el diumenge per cuinar menys durant la setmana! Aquest és el lema de la cuina en línia, dedicar una sessió de 2-3 hores a preparar diferents aliments i plats per després fer combinacions ràpides durant la setmana.
 
 
Correcció postural
CC Cotxeres de Sants
Del 16/01 al 20/03 – 41,10 €

Exercicis i estiraments per tal d'aconseguir una posició del cos saludable i corregir els mals d'esquena derivats de males postures, afavorir l'equilibri corporal, el flux circulatori i limfàtic i facilitar l'alineació vertebral.
 
 
Escriu les teves memòries
CC Pere Pruna
Del 21/01 al 25/03 – 74,60 €

Vols escriure una autobiografia o una novel·la amb experiències personals? Augmenta la qualitat de les creacions textuals particulars, sedueix i implica el lector en cadascuna de les noves composicions.
 
 
Breu història de l'imaginari distòpic
CC Urgell
Del 22/01 al 26/03 – 74,60 €

Explora el concepte de distòpia i el seu imaginari com a punts de partença d'algunes de les prefiguracions més significatives d'un futur poc esperançador. Referents utòpics fundacionals de Plató o More fins al cyberpunk, passant per Huxley, Orwell o Bradbury i autors de la literatura catalana contemporània com Pedrolo o Vilallonga.
 
 
L'escena del crim: introducció a la criminologia
CC Casa Elizalde
Del 24/01 al 28/03 – 74,60 €

Endinsa't en l'apassionant món de la criminalística i aprèn a inspeccionar l'escena del crim, trobar i analitzar les proves que poden resoldre un delicte: petjades, empremtes, ADN...
 
 
Criminologia: anàlisi de la conducta criminal
CC Casa Golferichs
Del 25/01 al 25/03/2019 – 74,60 €

L'interès creixent per a sèries i pel·lícules vinculades al món de la criminalitat és un fet indiscutible. Però, què en pensen els professionals de l'àmbit? Amb quins ulls s'ho miren? Aprèn les bases científiques per analitzar la ficció.
 
 
Com deixar de fumar?
CC Sant Andreu
Del 30/01 al 20/03 – Gratuït

Si un dels propòsits de l'any és deixar de fumar, tota ajuda és benvinguda. Aquest taller t'ofereix unes pautes per afrontar-ne el procés. Deixa l'hàbit des del coneixement dels mecanismes de les substàncies nocives, els efectes de la nicotina en la salut i els lligams que té el fumador.
 
 
Certificats digitals i tràmits online
CC La Sedeta
Del 07/02 al 28/02 – 39,78 €

A través de la xarxa es pot accedir a multitud de gestions sense haver de sortir de casa: renovar l'atur, la declaració de la renda, demanar visita al metge, realitzar una transferència bancària... Aprèn com obtenir el certificat digital i tramitar de manera segura i protegida aquestes tasques administratives.

Activitats relacionades