52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Aixopluc

CC Vil·la Urània
11, 18 i 25/01/2020
  • Música

Concerts d’hivern a la Vil·la Urània

Els dissabtes de gener, refugia’t del fred al CC Vil·la Urània! L’equipament del barri del Farró estrena un nou cicle musical per tal d’animar les fosques nits d’hivern.

El primer a trencar el gel és el Cor Signum (11/01 – 18.00h), fundat l’any 1981, cantaran un repertori a quatre veus que inclou música religiosa, d’autor, tradicional catalana i d’arreu del món. Ah, i assagen cada setmana al centre o sigui que juguen a casa!

La setmana següent és el torn del duet Dos de Lis (18/01 – 18.00h) format per les solistes Roser Farré i Laura Fontanals en un programa per a violí i guitarra. En aquesta ocasió presenten el disc Empremtes, un espectacle de fusió entre la música i la poesia.

La primera edició del cicle Aixopluc la tancarà el Quartet Moana (25/01 – 18.00h), una formació de corda amb violins, viola i violoncel que interpreta peces de Haydn, Puccini, Dvorak, Bloch o Toldrà amb la peculiaritat que totes les peces han estat inspirades per la naturalesa. Gaudiu amb el concert Musicis Natura!

No cal pagar entrada, però sí que cal reservar lloc anticipadament, ja que l’aforament de la sala és limitat. Ho podeu fer en línia des del web de l’equipament o seguint els enllaços de cada concert.

Activitats relacionades