52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Apropa't a la dansa

Centre Cívic Sagrada Família
Maig 2022
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

Espectacles de dansa, tallers i rutes dansades per a totes les edats

El Centre Cívic Sagrada Família posa en marxa durant el mes de maig el cicle Apropa't a la Dansa, adreçat tant al públic adult com al públic familiar. En total, es duran a terme quatre activitats gratuïtes amb reserva prèvia perquè tothom pugui gaudir d'un art com la dansa a l'equipament.

El cicle comença el 4 de maig a les 20 h amb l'espectacle PickPocketPieces, tres duets que ens aproparan a una diversitat de cossos i emocions en moviment: "The sound of the void" amb Rita Noutel i Miriam Aguilera, "El roce hace el camino" amb Jaume Girbau i Carla Carissimi y "Los otros todos que nosotros somos" amb Viviana Escalé i Sendoa Quijada.

La següent cita la tenim el dissabte 7 de maig a les 11 h del matí amb un taller de dansa familiar amb Múcab Dans. Crearem un espai on poder deixar de banda la part més racional, el que està bé o malament, i poder ser nosaltres mateixes en l'estat més natural. Partint de la imaginació, l'espontaneïtat, la creativitat i la improvisació, viurem en pròpia pell els diferents tipus de moviment expressió, ritme, espai i emocions.

El dissabte 14 de maig a les 11.30 h les rutes dansades arriben al centre. La guia turística i artista Tatiana Chico Mansió ens durà per un passeig guiat entre dos punts emblemàtics de Barcelona: l'Hospital de Sant Pau i la basílica de la Sagrada Família. Una reflexió a través de les arts performatives i la paraula sobre un dels períodes històrics més importants de la nostra ciutat. Durant la ruta comptarem amb la col·laboració i participació d'artistes i ballarins convidats com Artur Villalba, Nina Piulats i Maritza Nevárez.

Per últim, el dimecres dia 25 a les 18.30 h el cicle culmina amb el taller de dansa "Pràctiques de DATA" a càrrec de la ballarina i coreògrafa Lipi Hernández. DATA és una metodologia que la Lipi Hernández ha dut a terme a través dels cossos i les ments dels ballarins i ballarines que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels darrers deu anys. Interessada en la relació entre l'individu i la col·lectivitat, l'eix principal de la seva proposta és el desbordament de la forma a través d'una pràctica física fonamentada en la meditació, els mantres, la càbala i la dansa postmoderna.

Activitats relacionades