52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els 4 contes que han guanyat els XXIV premis Relats en Femení

CC Sagrada Família
04/03/2024
  • Literatura

Podeu llegir els quatre textos guanyadors del 2024

El XXVI premis Relats en Femení que organitza cada any al voltant del Dia Internacional de les Dones el CC Sagrada Família i la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte va fer públic el veredicte el dilluns 4 de març.

El jurat, format per les escriptores Yaiza Berrocal i Susana Vallejo, la llibretera de la Llibreria Tòmiris Elena González, la Montserrat Vilà, representant del Grup de Dones de l’AVV de la Sagrada Família, la consellera del districte de l'Eixample, Marta Sendra Ibáñez, la directora del CC Sagrada Família, Ester Bueno i la directora de la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, Angelina Cabré, va haver de triar entre les 318 històries rebudes.

En una gala conduïda per l’actriu i narradora Jordina Biosca, es va atorgar el primer de la categoria per a escriptores adultes a Carme, enviat per la Raquel Rodríguez Carrascosa. El primer en la categoria fins a vint-i-cinc anys es va donar al relat Respira escrit per la Laia Monsalve Albiol.

També es van donar un accèssit per a cada categoria: Historias entre lienzos de l’Elena Civit Poza i Pasionlover que va enviar la Remei Romanos. En el web del centre enllaç es poden llegir tots els textos premiats des de l'any 2012.

Activitats relacionades