52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Aquest juliol, Terrassa’t al CC Casa Groga

CC Casa Groga
04, 11 i 18/07/2024
 • Circ
 • Música
 • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Circ, música i teatre de carrer a Sant Genís dels Agudells

A mesura que la tarda es converteix en nit, un aire fresc comença a recórrer la plaça de Meguidó, just davant el CC Casa Groga, donant un respir al termòmetre i convidant a passar el vespre a l’aire lliure. Si hi sumeu un espectacle de petit format del cicle estiuenc Terrassa’t i una beguda o algun platet del bar, la vesprada ja serà gloriosa.

Amb un espectacle de circ ple d'energia, un concert amb ritmes afro-llatins i una experiència teatral interactiva, els tres primers dijous de juliol seran inoblidables.

 
Jak! El malabarista del momento
04/07 – 20.00 h
Deixa't captivar per en Pablo Potocnjak amb un espectacle de circ gestual que combina l’estètica, el ball i la música funk. Amb una gran dosi de complicitat amb l'audiència, el protagonista es transforma en un autèntic showman, creant una connexió única amb el públic des del primer minut. Els moments de risc i adrenalina faran que aquesta nit sigui vibrant que recordareu durant molt de temps!

 
Sara Aldana
11/07 – 20.00 h
La proposta del segon dijous fusiona ritmes afro, llatinoamericans i jazz. El trio que formen la Sara Aldana, en Nestor Castellanos i en Jonathan Mina, veu, guitarra, piano i percussions, interpreta un repertori ple de versatilitat i matisos. Les lletres tracten lluites socials i vivències personals des d'una mirada femenina i us portaran per un viatge d'emocions i colors.

 
K’mon Tour: servei per a turistes
18/07 – 20.00 h
Embarca't en una aventura teatral amb la cia PerNassos i el seu últim espectacle! La nova proposta, amb altes dosis d’interacció, converteix el públic en turistes. Dos guies estrafolaris us portaran a descobrir espais emblemàtics i curiositats de la zona mentre participeu activament en una experiència plena de sorpreses i diversió! Un tour ple d'imprevistos que reflexiona al voltant del fenomen del turisme i l'impacte que genera. K’mon Tour, de l’Alba Domingo i en David Beltrán, compta amb la direcció artística d’en Pere Hosta i s’ha creat, en part, en residència al CC Sant Martí.

Activitats relacionades

 • Concerts, espectacles familiars, visites guiades i molt més amb el CC Albareda i el CC El...

  On:
  CC Albareda i CC El Sortidor
  Quan:
  19, 20, 21, 22, 24, 25, 26 i 27/07/2024
 • Concerts, espectacles familiars, visites guiades i molt més amb el CC Albareda i el CC El...

  On:
  CC Albareda i CC El Sortidor
  Quan:
  19, 20, 21, 22, 24, 25, 26 i 27/07/2024
 • L’activitat es reprèn al setembre

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 01/08 al 01/09/2024