52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arrenca la 6a edició del Barcelona Districte Cultural

Diversos centres cívics
Del 04/10 al 17/01/2020
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

32 espectacles gratuïts en 23 espais dels deu districtes de la ciutat

Prepareu bé les agendes i feu punta al llapis perquè el divendres 4 d'octubre engega la sisena edició del Barcelona Districte Cultural (BDC) que, fins a l'últim dia de l'any, portarà trenta-dos espectacles als escenaris habituals del circuit repartits entre els deu districtes de la ciutat.


Podeu consultar totes les propostes des d'aquest enllaç o descarregar el programa complet (PDF) per tal de fer-vos el circuit al vostre gust.
La cartellera d'aquesta nova edició reparteix joc a tots els públics: des de les onze propostes teatrals fins als vuit concerts, passant pels tres muntatges de circ, una peça de dansa o els 6 títols de cinema documentals en col·laboració amb el Festival In-Èdit i les tres pel·lícules d'animació infantils. En total, cent trenta-vuit funcions entre el 4 d'octubre i el 17 de gener i tot, tot, tot amb entrada gratuïta!

The Sey Sisters, Guillem Roma, Raquel Lúa, La Groovería i Orpheus XXI, una formació integrada per intèrprets professionals refugiats a Europa són les opcions musicals del nou circuit. Però també Indigesta fama, a cavall entre el concert i la funció teatral, el públic haurà de treure l'entrellat d'un misteri a ritme de cançons.

L'edició tardorenca del BDC arriba carregada, també, de grans produccions teatrals. Noms com Marta Buchaca amb Només una vegada, La Calòrica amb la divertida Fairfly, Les Antonietes a ritme de Mambo, Aina Huguet que segueix els Rastres Argelers, José y sus hermanas i l'Arma de construcción masiva, La Jarra Azul i el compte enrere 3, 2, 1... zero o les Píndoles combinades que vénen de tres en tres.

Amants de la dansa, no deixeu escapar Mawu, la que balla els conflictes d'identitat femenina. De dansa i d'acrobàcies en trobareu també al muntatge de circ Cafunè, mentre que a l'espectacular Davaiii combina ganivets, destrals, equilibris i contrabaixos i Kabarete és una recuperació del cabaret més tradicional tot barrejat amb disciplines més contemporànies.

Un cop més, el BDC en col·laboració amb el Festival In-Èdit projecten sis documentals centrats en les figures de Nick Cave, Andrea Motis, The Stooges de l'Iggy Pop, Leonard Cohen, la formació granadina 091 i la història del ritme bogaloo llatí.

El Petit Cineclub presenta tres noves propostes, una per cada mes del circuit. La deliciosa pel·lícula de Hayao Miyazaki El meu veí Totoro pel mes d'octubre, seguida pel sorprenent film d'animació en stopmotion Pànic a la granja al novembre i finalment, els tendres contes d'hivern de l'Ernest&Celestine que tancaran les projeccions de desembre.

A mig camí entre dos mons complementaris, trobem la creació híbrida Cinemúsica per a nadons i acompanyants. La programació familiar també inclou espectacles musicals com Ets especial del Landry el Rumbero, els titelles del Kumulunimbu, el teatre d'objectes 5 històries diferents, la premiada peça teatral inspirat en la gossa Laika o l'Endrapasomnis, que beu de la història escrita per Michael Ende.

Ja ho sabeu, quadreu agendes perquè d'opcions no us en falten. Com en les anteriors edicions, tots els espectacles són gratuïts. Només cal que reserveu les entrades prèviament al web del centre cívic en qüestió.

Activitats relacionades