52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arriba la 8a edició del Pantalla Barcelona a la fresca!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Del 28 de juny al 26 de juliol de 2022
  • Cinema

El cinema a la fresca torna als centres en una primera edició amb el 100% de l’aforament després de la pandèmia

 

L’Institut de Cultura de Barcelona vol acostar el cinema a la ciutadania amb una nova edició d’estiu del circuit Pantalla Barcelona a la xarxa de centres cívics de la ciutat, i ja és el tercer estiu que es programa el cicle a l’aire lliure.

La vuitena edició tindrà lloc del 28 de juny al 26 de juliol de 2022 a les pantalles dels centres cívics La Sagrera “La Barraca”, Can Clariana Cultural, Sant Martí, Ateneu Fort Pienc, Pati Llimona, Josep Maria Trias i Peitx, Can Basté, La Sedeta, Vil·la Florida, Zona Nord i Casa Groga.

Aquest estiu el Pantalla Barcelona oferirà 41 projeccions de 6 pel·lícules amb una forta presència femenina darrere de les càmeres, amb una clara aposta per directores que es consoliden i que tracten diversos temes socials en les seves pel·lícules. També es tracta un tema tan candent com les conseqüències de les guerres. Es podran veure Libertad, de Clara Roquet, Sis dies corrents, de Neus Ballús, Mediterráneo, de Marcel Barrena, Chavalas, de Carol Rodríguez Colás, Josep, d’Aurel (pel·lícula d’animació) i El agente topo, de Maite Alberdi (pel·lícula documental nominada als Oscars).

Consulta aquí la graella amb tota la programació.

La vuitena edició del Pantalla Barcelona d’estiu és la primera edició amb el 100% de l’aforament després de la pandèmia. És per això que totes les projeccions tornen a ser d’entrada lliure, sense reserva prèvia i fins a completar l’aforament màxim de cada centre.

Un cop més, una aposta de la xarxa de centres cívics de Barcelona pel cinema de qualitat amb el circuit Pantalla Barcelona, per acostar el cinema als barris amb projeccions a l’aire lliure i donar a conèixer la cinematografia de proximitat.

 

Activitats relacionades