52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Art Photo Bcn 2020

CC Guinardo, CC Can Basté, CC La Farinera del Clot, CC Parc Sandaru i CC Sagrada Família
Del 03/09 al 26/11/2020
  • Art i exposicions
  • Fotografia

Punt de trobada amb la fotografia actual

Del 23 al 25 d'octubre (Noves dates) Del 4 al 6 de desembre arriba la setena edició de l'Art Photo Bcn, el festival que vol donar a conèixer al públic general el treball de fotògrafs emergents, galeries, editorials especialitzades i altres agents relacionats. A l'esdeveniment hi participem, un any més, els Centres Cívics de Barcelona exposant cinc col·leccions destacades.

Al CC Guinardó ja s'ha inaugurat Monocroms (del 03 al 26/09), l'exposició on l'Adrià Goula mostra diverses imatges d'edificis abandonats dels E.U.A. en una bella metàfora de les crisis personals.

Del que passa a fora (del 10/09 al 31/10) és l'estudi de l'Erik Estany Tigerström sobre la connexió que s'estableix entre el fotògraf i la màquina de retratar, com una mirada dual cap a una banda i l'altra dels objectius. L'autor del projecte va guanyar el premi Còpies de l'anterior edició del festival, així com una de les beques del 15è Fòrum Fotogràfic del CC Can Basté, on ara exposa fins a final d'octubre.

En Felipe Abreu és l'autor de l'exposició De totes les estàtues que vaig trobar només una sap dir t'estimo (del 01 al 31/10), un diari visual de l'autor on hi reflecteix el seu estat d'ànim a través d'unes passejades nocturnes durant uns moments difícils del fotògraf. S'exposa al CC La Farinera del Clot durant tot el mes d'octubre.

També durant el mes d'octubre, però al CC Parc Sandaru, es podrà visitar la proposta d'en Víctor Enrich, Foto (mal/in/de)formaciones (del 06 al 26/10). Una sèrie de fotografies retocades i impossibles, resultat del seu passat com a renderista.

Ja al mes de novembre, amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones, arriba al CC Sagrada Família Familia | Rotura (del 02 a l'11/12), el mapa gràfic emocional de la Victoria Rodríguez Cruz. El que en un principi havia estat un conjunt d'imatges de la seva família, pren vida i es modifica després de l'acció de l'artista.

Per a més informació, podeu consultar el web del festival i l'enllaç a cada exposició.

Activitats relacionades