52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arts al carrer

CC La Cadena
20/03, 28/04 i 09/05/2021
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Nou cicle d'arts escèniques a l'aire lliure

Aprofitant que el dia s'allarga i que ja no fa tant de fred, el CC La Cadena presenta Arts al carrer, un nou cicle dedicat a les arts escèniques, amb la particularitat que es farà a l'aire lliure.

La primera jornada del nou cicle serà dissabte 20 de març i consta de tres peces de microteatre. Podeu optar a reservar entrades gratuïtes en tres horaris diferents: a partir de les 11.15 h, a les 12.00 h i a les 12.45 h. La durada total del circuit és d'una hora aproximadament, inclosos els desplaçaments.

I. A. I. A., de la Mar Solà, és una comèdia futurista interpretada per la Maria Ballús i la Mar Solà. Fent un salt de vint-i-cinc anys en el temps, les àvies autèntiques han deixat pas a les falses, aquelles que compren els canelons congelats i ja només expliquen contes a través d'un pod-cast.

La llibreta de la Paula, amb l'Alba Teixidó com a dramaturga i intèrpret, en companyia de l'actor Jordi Ciurana, és un drama d'un quart d'hora on una actriu està a punt de fer realitat el seu somni dalt de l'escenari. Però no tot serà bufar i fer ampolles. Un imprevist fa que totes les seves creences trontollin.

La tercera peça, també una comèdia, és Guardar la roba d'en Martí Costa. Mentre la roba gira i gira dins les rentadores d'una bugaderia pública, dos desconeguts fan voltes als problemes i desitjos de cadascú. Sabran com sortir d'aquesta roda i tirar endavant?

Al mes d'abril hi haurà una nova proposta amb la peça de teatre, desenvolupada en residència al centre, Terrorífica comèdia (28/04 - 20.00 h). La funerària Hinchley & Thrumble és en números vermells, fa temps que no té clients. Thrumble, el propietari borratxo i malcarat, decideix posar-hi solució. Amb l’ajuda del Senyor Guilli, un lladre inepte, posen en marxa uns mètodes poc habituals per tal de fer prosperar el negoci.

Unconnected (09/05 - 18.00 h i 19.30 h) és la tercera proposta del cicle incipient. Gestada també dins el programa de residències artístiques del centre, la peça de dansa és un punt de trobada entre el Canadà i Catalunya. A través d'un simple "Com estàs?", que ara pren més sentit que mai, la Sion i en Nicholases es retroben a través d'una videotrucada intentant establir una connexió en dos espais diferents, dues zones horàries diferents, dos cossos diferents... Hi haurà dues sessions, podreu triar horaris.

El CC La Cadena aposta per les arts escèniques, també a través de la residència Bambalina estrenada l'any passat. Fomenta la creativitat escènica i es busca convertir l'equipament del Parc de Can Sabaté en una referència cultural a La Marina.

Activitats relacionades