52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Bambalina

Inici: 
08/01/2020
Tancament
10/10/2020

Residències artístiques

El CC La Cadena estrena Bambalina, un nou projecte de residències artístiques. La convocatòria neix amb la voluntat de fomentar la creativitat escènica i donar suport al desenvolupament de projectes artístics de companyies, col·lectius i persones del barri, del districte i de la ciutat.

Si teniu entre mans un projecte de nova creació, inèdit i producte d'una companyia emergent, aquesta és la vostra! Podeu presentar la vostra proposta des del primer dia d'agost fins al 10 d'octubre de 2020 enviant-la a través d'aquest formulari, per correu postal o bé entregant-la al taulell d'informació del centre.

Es valorarà que tinguin relació amb les polítiques de gènere, que incloguin la perspectiva intercultural, que generin sinergies amb les entitats i col·lectius del barri de La Marina...

El jurat seleccionarà un màxim de quatre projectes i el resultat final es comunicarà el 13 de novembre de 2020.

La residència al centre serà de tres mesos per a cada projecte triat. S'ofereix un espai per als assajos i magatzem, promoció de l'estrena i suport tècnic. Com a contrapartida, les companyies o col·lectius presentaran l'espectacle dins la programació del CC La Cadena.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.


Consulteu les companyies seleccionades.