52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Barcelona Districte Cultural, cinquena edició

Diversos centres cívics
Del 01/02 al 03/05/2019
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Arrenca una nova edició amb una trentena de propostes

El primer dia de febrer es dóna el tret de sortida a una nova edició del circuit Barcelona Districte Cultural (BDC) que, fins a principi de maig, portarà una trentena d'espectacles als vint-i-un escenaris habituals del circuit cultural repartits per tota la ciutat.


Podeu consultar totes les propostes des d'aquest enllaç, descarregar el programa complet (PDF) i el calendari d'activitats (PDF) per tal de fer-vos el circuit al vostre gust.
El programa, que tot just enceta la 5a edició, aplega una bona oferta dedicada a tota mena de públic: sis propostes musicals, nou obres de teatre, dos espectacles de dansa, tres muntatges de circ, sis títols de cinema documental en col·laboració amb el Festival In-Edit i tres pel·lícules d'animació infantils.

En total, cent trenta-vuit funcions que satisfaran a grans i petits amb noms com Mazoni, Ferran Palau, Laboratoria, Afric'n folk o Estación del Este pel que fa a la música, Mont Plans, Oriol Pla i Alba Florejachs entre noves propostes teatrals i èxits recents de les sales de Barcelona, Núria Guiu a la dansa o companyies de circ com Mumus Circus i Circ Pistolet.

El públic familiar gaudirà d'una àmplia oferta tant pel que fa als espectacles en directe com per les projeccions de pel·lícules dins el Petit Cineclub. El primer mes es projecta El nen i el món, una joia de l'animació actual que il·lustra els dilemes d'avui en dia vistos amb ulls d'infant. Les aventures del petit talp, personatge de gran imaginació, es podran veure durant el mes de març i a l'abril serà el torn de la pel·lícula El grúfal, una de les criatures sorgides de la ploma de la Julia Donaldson.

La programació en viu dedicada als més petits estarà representada per Almazuela, la peça de dansa per a infants a partir d'un any, el deliciós teatre de la cia. Zero en conducta, el circ vindrà dins una caixa increïble de la cia. La Tal i la proposta musical a base de pilotes de bàsquet de la Big Band Basket Beat Barcelona, entre més espectacles.

Com en les anteriors edicions, tots els espectacles són gratuïts. Només cal que reserveu les entrades prèviament al web del centre cívic en qüestió. Traieu tots les agendes que la funció està a punt de començar!

Activitats relacionades