52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Barriendo pa casa, el nou cicle musical del CC Trinitat Vella

CC Trinitat Vella
03, 10 i 17/05/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Tres formacions musicals del barri toquen al centre

Aquesta primavera, el CC Trinitat Vella estrena un nou cicle musical. Barriendo pa casa convida grups de la Trinitat a presentar el seu projecte al barri. L’equipament del carrer de la Foradada vol saber com sonen les tres formacions que passaran per l’escenari i donar-les a conèixer al públic Km0. Els concerts són gratuïts, tot i que es demana reservar entrades.

 
Alta Shanta
04/05 – 12.00 h
Sorgit de la mítica sala Rock & Trini, les seves components del primer grup a donar-se a conèixer provenen de bandes com Romea, Anarkopibxs o Batäxa. Toquen cúmbia de barri i amb lletres que contenen una forta càrrega social, encomanen ganes de ballar.

 
LAB SONS quartet
24/05 – 20.00 h
La segona formació que es presenta ofereix un repàs dels anys més creatius del soul amb versions d‘artistes universals com Otis Redding, Sam Cooke o Aretha Franklin. Els temes s’interpreten amb el suport d’imatges i explicacions prèvies que contextualitzen la música. Un concert on més enllà de les cançons es treballa l’aspecte divulgatiu d’un estil fonamental en la cultura popular.

 
Sarsalé
14/06 – 20.00 h
El tercer i últim concert és d’un grup de flamenc compost per la bailaora Violeta Barrio, el cantaor Ramón Tato, el guitarrista Albert Pons, el percussionista Òscar Puig i Sergio Di Finizio al baix elèctric. El grup fusiona la riquesa de les arrels flamenques amb sons avantguardistes, explorant la improvisació. Amb una llarga experiència i dos discs publicats, els directes de Sarsalé són una experiència única, autèntica i propera.

Activitats relacionades