52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

The Beatles, altre cop a Nou Barris

CC Can Verdaguer
29/09, 27/10 i 24/11/2022
  • Divulgació
  • Música

Torna l’exitós cicle de xerrades al CC Can Verdaguer

Un any després de l’èxit de les sessions al voltant de The Beatles, la banda torna al CC Can Verdaguer per fer una segona gira. El músic, conferenciant i professor Valeri Cabós i Mur repeteix la fórmula triomfal de l’any passat i enceta un nou cicle de xerrades gratuït per parlar d’una de les bandes que més discs ha venut de la història de la música pop i amb el reconeixement unànime de la crítica i públic. Si sou fans del grup de Liverpool, no us les podeu perdre!

The Beatles, un abans i un després a la música moderna
29/09 – 19.00 h
En aquesta primera sessió, veureu com els mítics quatre músics de Liverpool van influir en la música, la joventut, la societat dels anys seixanta i setanta i, fins i tot, en l’economia del Regne Unit.

The Beatles, com va influir la música clàssica a les seves cançons
27/10 – 19.00 h
Quina influència van tenir els compositors clàssics com Vivaldi, Bach, Haydn, Mozart i Beethoven en la música del quartet de Liverpool? En quin moment va començar i per què, aquesta influència musical?

The Beatles, les millors cançons guiades i comentades
24/11 – 19.00 h
En l’última conferència, tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos en les millors cançons del quartet sabent per què i com les van compondre. A més d’emocionar-vos, les entendreu. The Beatles com mai els hem sentit!

Activitats relacionades