52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Beques del Fòrum Fotogràfic Can Basté 2022

CC Can Basté
Fins al 04/02/2023
  • Fotografia

Laia Serra, Anna Fàbrega Font, Ivette Blaya i Usue Belandia Erauzkin són les premiades

El 17è fòrum fotogràfic de Can Basté, celebrat entre el 22 i el 26 de novembre, ja és història. Ara cal fer balanç del resultat de l’entrega de les beques.

Després de la defensa dels deu projectes d’exposició i els deu de publicació finalistes davant dels jurats formats per Marta Dahó, Camilla de Maffei i Salvi Danes i Arianna Rinaldo, Handshake i Aleix Plademunt respectivament, es va fer públic el resultat final.

El fòrum 2022 va resoldre premiar amb una beca de 2.000 € per desenvolupar els projectes expositius a la Sala Cava del centre Habitar el cos, evitar la imatge d’Anna Fàbrega Font, Simplemente cortando d’Ivette Blaya i Construir desde adentro d’Usue Belandia Erauzkin. Pel que fa a la categoria de publicació, es va becar amb 3.000 € el projecte Untitled folder que va presentar la Laia Serra.

Serra explora la relació entre els dispositius tecnològics i les persones, Belandia estudia el lligam de les cases autoconstruïdes i les persones que hi viuen, Blaya reflexiona sobre la tensió i els desacords que sorgeixen durant l'etapa infantil entre el cos patern que s'imposa i el cos vulnerable que ha d'acatar i obeir, i finalment, Fàbrega planteja una sèrie d’exercicis per escenificar un possible diàleg entre imatge i cos.

Recordeu que les tres exposicions del fòrum encara es poden visitar fins als primers dies de febrer. La Sala Cava acull Graffiti d’Antonio Xoubanova, a les Golfes s’hi exposa Reducción de Felipe Romero-Beltrán, mentre que Àpat, fruit de la col·laboració entre l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, el col·lectiu Negra Mosca i Can Basté, es pot veure al vestíbul del centre.

Activitats relacionades