52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Besòs petit, espectacles per a tota la família

CC Besòs i El Maresme
27/09, 11, 18/10, 22/11, 13 i 20/12/2022
  • Familiar

Dimarts infantils al CC Besòs i El Maresme

Trobar propostes per al públic infantil de qualitat acostuma a ser una feina de titans. El CC Besòs i El Maresme us vol facilitar la cerca amb tres propostes per a tots els públics. Els dimarts, sortint d’escola, us esperen a la sala d’actes per viure junts una tarda ben completa.

A final de setembre, passarem Un dia al mar (27/09 – 17.30 h) amb la Marta Arnaus. Després d’una pluja d’estels, l’Ananda troba una petita estrella perduda, vora la seva barca. Aquesta troballa farà que els amics del mar s’uneixin i naveguin mar endins, entre cançons i jocs, per ajudar a una nova amistat que no deixa de brillar.

La companyia El botó màgic, formada per persones amb discapacitat intel·lectual dels tallers ocupacionals de la Fundació Aspasim, presenta El caragol i l’herba de poniol (11/10 – 17.30 h). Un animaló molt atrevit que vol veure sortir el sol, però tot fent camí agafa mal de panxa...

L’última proposta del cicle tracta el dol. E-AIAÔ! El afilador de estrellas (13/12  17.30 h) és la història d’un esmolet que ha perdut la dona. A través de vells objectes connecta amb la seva memòria i descobreix la manera de sentir-la a prop.

Besòs petit a banda, l’agenda familiar del CC Besòs – El Maresme de tardor es completa amb el cinema del circuit Barcelona Districte Cultural que es projecta a la sala d’actes, també en dimarts: Supercuc (18/10 – 17.30 h), Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món (22/11 – 17.30 h) i Dunia i altres curts del món (20/12 – 17.30 h).

Podeu reservar entrades gratuïtes per cada cicle des dels enllaços anteriors. Si teniu entrades reservades i finalment no vindreu, si us plau, retorneu-les per tal que algú altre les pugui fer servir. Aquí us n'expliquem el procés.

Activitats relacionades