52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Carregueu-vos d’Endorfines!

CC La Farinera del Clot
15, 22 i 29/07/2021
 • Circ

Aquestes propostes ja han passat

Felicitat assegurada a la Farinera del Clot

Després d’un desè aniversari d’allò més imprevisible a causa de les restriccions sanitàries i del tancament que es va produir al juliol de l’any passat, el cicle d’humor del CC La Farinera del Clot torna a l’esplanada del centre per oferir una càrrega d’endorfines estiuenca.

Els últims dijous de juliol, l’equipament de la plaça de les Glòries Catalanes us proposa tres vespres pensats amb un sol únic objectiu: fer riure el públic de totes les edats. Aquesta onzena edició dóna l’oportunitat de recuperar tres espectacles ajornats aquest darrer any com són A la fresca!, Insomni i La inauguració.

Recordeu el costum de treure una cadira al carrer quan cau la tarda i bufa la marinada? El primer dijous d’endorfines, sortim A la fresca! (15/07 – 20.00 h). La Francisca, la Carmen i l’Stefi passegen per trobar el millor racó per plantar una cadira gegant i poder descansar una estona, però la tasca no serà fàcil... La cia. Anna Confetti genera, amb poques paraules, unes de les imatges més còmiques del cicle.

NÏU (22/07 – 20.00 h) d'en Dudu Arnalot, ens presentarà un personatge amb ànima d'ocell que ens captivarà per la seva ingenuïtat i perspicàcia, que acompanyat de sons i músiques, transformarà el carrer en un escenari ple de vida. Un espectacle sense paraules de clown gestual que farà que siguem nosaltres qui ens quedem sense paraules!

Sembla una contradicció, però l'espectacle familiar La inauguració (29/07 – 20.00 h), de la cia. Las Kakofónikas i creat en residència escènica al centre, clausurarà el festival Endorfines 2021.

Les entrades, gratuïtes, s’han de reservar el dilluns de la mateixa setmana des dels enllaços anteriors o des del web del CC La Farinera del Clot. Si teniu entrades i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin veure l’espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Els Arxius Municipals dels Districtes de Barcelona

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 28/04 al 26/05, del 10/06 al 31/07, del 30/09 al 31/10 i del 29/11 al 31/12/21
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any