52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Casa!

CC Sant Martí
Durant el confinament sanitari
  • Art i exposicions

Reportatges sobre artistes al CC Sant Martí

El CC Sant Martí ha apostat des de sempre per la promoció, divulgació cultural i la dinamització artística del barri, tant a través de les residències de companyies que desenvolupen els seus projectes al centre, com des de les exposicions que acullen habitualment o amb els diversos cicles que programen al llarg de l'any.

La música clàssica del Resonare, les arts escèniques de la Pro::Creació, les arts d'acció i performance del #Perpetracions, les arts de carrer amb el Mercateatre estiuenc i el suport a altres festivals del Districte com ara el Sona Verneda o el concurs de música jove Amplifica't són algunes de les iniciatives de l'equipament de Sant Martí de Provençals que evidencien aquesta contribució a les arts de tota mena.

Seguint aquest recorregut, el CC Sant Martí ha obert la secció Casa! Per donar a conèixer alguns artistes relacionats, o no, amb el centre. L'artista Eli Gras, col·laboradora de l'equipament, realitza una sèrie d'entrevistes i reportatges de curta durada. Aquests artesans obren generosament les portes de casa seva i ens acullen en la seva intimitat per explicar la seva feina i com la situació actual ha transformat, o no, la seva manera de treballar.

Les visites comencen a Sant Andreu, entrant a casa de la dissenyadora de llibres i conservadora de l'Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona, Adela Martínez de nom artístic Adela de Bara, amb una visita pel seu estudi i la mostra d'algunes peces delicades i divertides alhora, relacionades amb el sector editorial. L'itinerari cultural segueix a Gràcia amb el director de circ i acròbata Joan Ramon Graell i unes petites imatges de l'entrenament a casa o d'alguns espectacles seus. La tercera parada, fins a dia d'avui, ens trasllada fins a Berlín, per descobrir la feina de la compositora de música electropunk Silnaye.

La sèrie Casa! es pot seguir a les xarxes socials del centre o al seu web.

Activitats relacionades