52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

CC Barceloneta

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Barceloneta
Del 15/06 al 31/07/2023
  • Art i exposicions
  • Divulgació
  • Rutes i visites

Aquestes propostes ja han passat

Del 15/06 al 31/07/2023

Exposició
Recorregut fotogràfic pels espais i col·lectius musicals de cada barri de la ciutat

Quin és el darrer concert que has vist al barri? Quants espais prop de casa programen música en viu? Creus que el teu és un barri musicalment actiu? Voldries que ho fos més? Són preguntes que vol despertar aquesta exposició fotogràfica plantejada com un recorregut pels incomptables espais i col·lectius musicals que creixen en els marges, sota les pedres, a cada barri de la ciutat.

L’exposició s’inaugurarà amb una xerrada conduïda pel periodista Nando Cruz, comissari del projecte i autor de la sèrie de reportatges ‘Otros escenarios posibles’ publicats a ‘El Periódico de Catalunya’, amb la qual ens endinsarem en l’eixam d’iniciatives musicals que coexisteixen a Barcelona, i es clourà amb una passejada pel nostre barri per tal de conèixer alguns d’aquests escenaris i imaginar-ne d’altres que potser no trigaran a néixer.

Xerrada
15/06/2023 - 19:00 h
Més informació i reserves
Xerrada participativa on potser descobrim encara més escenaris i n’imaginem d’altres

La inauguració de l’exposició fotogràfica "Altres escenaris possibles" serà una ocasió ideal per visibilitzar, amb mapes i vídeos, la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona i també per parlar de diferents espais del barri on hi ha música en viu. El periodista Nando Cruz conduirà una xerrada participativa on potser descobrim encara més escenaris i n’imaginem d’altres.

Itinerari + Concert
07/07 - 18:15 h i 20:00 h
Més informació i reserves
Una passejada pels espais que componen el nostre circuit musical de proximitat

Sortirem del centre cívic i recorrerem els carrers del barri per descobrir llocs on hi ha música en viu. Escenaris visibles o discrets, a l’aire lliure o d’interior, amb programació regular o intermitent. Una passejada pels espais que componen el nostre circuit musical de proximitat conduïda pel periodista musical Nando Cruz amb l’ajut dels veïns i veïnes que millor coneixen el batec cultural del barri.

En acabat, a les 20: 00 h i davant del CC Barceloneta, hi haurà el concert de Xandele, un dels talents més prometedors de la samba-rock brasilera.

Activitats relacionades