Exposició “ALTRES ESCENARIS POSSIBLES”
Recorreguts musicals pels barris de Barcelona

Dijous
De 19h a 21h

15/06/2023 > 25/07/2023
Preu: Gratuït

Del 15 de juny al 25 de juliol

“ALTRES ESCENARIS POSSIBLES”. Recorreguts musicals pels barris de Barcelona

Inauguració dijous 15 de juny a les 19h. Presentació de l’exposició amb una xerrada sobre la vida musical al barri, al voltant dels diferents espais i col.lectius de La Barceloneta que programen o han programat música en viu. A càrrec de Nando Cruz.

Una exposició fotogràfica on descobrir desenes d’espais escampats per tots els racons de la ciutat que programen concerts de tots els estils i per a tota mena de públics. Aquest projecte és una idea del periodista musical Nando Cruz, autor de la sèrie de reportatges ‘Otros Escenarios Posibles’ publicada a ‘El Periódico de Catalunya’ entre 2016 i 2020, i desenvolupada amb l’ajut del fotògraf Martí Fradera i la dissenyadora d’exposicions Ada Sbriccoli.

Organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona.

Divendres 7 de juliol a les 18.15h: “Ruta musical pel barri de La Barceloneta”. Una passejada pels carrers i places de La Barceloneta per reconèixer i visitar alguns dels espais musicals del barri i fins i tot imaginar-ne altres que potser aviat naixeran. Al finalizar el recorregut farem un concert en viu.

A les 20h davant el Centre Cívic Barceloneta: concert de Xandele, un dels talents més prometedors de la samba-rock brasilera.

Músic i compositor, Xandele representa un estil eclèctic que inclou ritmes de funk, groove, samba, swing, rock i jazz.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir