Arts Visuals

Les Arts Visuals actuen com a segona línia de singularització del centre, prioritzant la producció i visualització de l’activitat artística local.

El Centre Cívic Barceloneta ofereix una programació estable d’exposicions i activitats vinculades a l’expressió artística, que s'entenen com a plataforma dinàmica i oberta al diàleg entre els artistes, el públic, els diversos projectes de l'equipament i el barri de la Barceloneta.

EXPOSICIONS

El Centre Cívic compta amb dos espais expositius que acullen una programació mensual de mostres en base a les convocatòries obertes.

Les propostes volen donar a conèixer les tendències de l’art actual (acollint els més diversos llenguatges i tècniques), i reunir a artistes i obres per fomentar aquest marc d’intercanvi i experimentació.

El gruix de les exposicions programades es complementen amb activitats paral·leles com visites guiades, tallers o xerrades, que s’ofereixen com a recurs educatiu per a les escoles, grups del barri o bé en obert.

CANAL MONO – MONOGRÀFICS DE VIDEOCREACIÓ

Dins la programació trimestral del Centre Cívic Barceloneta trobareu també un espai per a la videocreació. El cicle de projeccions Canal Mono, inclou una selecció dels treballs de nous realitzadors en el camp del documental, la vídeo-dansa, vídeo-art...

 


Consulta aquí les convocatòries obertes aquest trimestre de tardor 2022! 

Consulta aquí la programació d'arts visuals d'aquest trimestre de tardor 2022!

Visita aquí algunes de les nostres exposicions en versió online!

 

 

Compartir