Arts Visuals

Les Arts Visuals actuen com a segona línia de singularització del centre, prioritzant la producció i visualització de l’activitat artística local.

El Centre Cívic Barceloneta ofereix una programació estable d’exposicions i activitats vinculades a l’expressió artística, que s'entenen com a plataforma dinàmica i oberta al diàleg entre els artistes, el públic, els diversos projectes de l'equipament i el barri de la Barceloneta.

EXPOSICIONS

El Centre Cívic compta amb dos espais expositius que acullen una programació mensual de mostres en base a les convocatòries obertes.

Les propostes volen donar a conèixer les tendències de l’art actual (acollint els més diversos llenguatges i tècniques), i reunir a artistes i obres per fomentar aquest marc d’intercanvi i experimentació.

El gruix de les exposicions programades es complementen amb activitats paral·leles com visites guiades, tallers o xerrades, que s’ofereixen com a recurs educatiu per a les escoles, grups del barri o bé en obert.

CANAL MONO – MONOGRÀFICS DE VIDEOCREACIÓ

Dins la programació trimestral del Centre Cívic Barceloneta trobareu també un espai per a la videocreació. El cicle de projeccions Canal Mono, inclou una selecció dels treballs de nous realitzadors en el camp del documental, la vídeo-dansa, vídeo-art...

 

>>>> Consulta l'annexe 1 l'Històric d'exposicions del CCBarceloneta.

>>>> Descarrega't a l'annexe 2 la programació d'arts visuals per aquesta tardor 2021!

>>>> Consulta l'annexe 3 les convocatòries obertes!

 

Compartir