52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cinema d'igualtat, dóna't més

CC La Cadena
24, 31/10, 21, 28/11, 12 i 19/12/2019
  • Cinema

Tres pel·lícules, tres col·loquis relacionats

El CC La Cadena inicia una nova ronda cinematogràfica completada amb una sèrie de xerrades. El cicle Cinema d'igualtat se centra en temes de gènere i socials i la temàtica tractada a la projecció s'aborda la setmana següent al cicle de Dóna't més, el cicle de debats centrats en l'apoderament de les dones del barri de la Marina del Prat Vermell tot treballant aspectes com les emocions, els rols i els estereotips, la violència de gènere o la inserció sociolaboral, entre més. Tant les pel·lícules com les posades en comú són gratuïtes i no cal reservar entrada.
 
 
20th century woman
24/10 – 18.00 h
Són les acaballes dels anys 70 i tres dones exploren l'amor i la llibertat a Califòrnia. Amoïnada pel seu fill de 15 anys, demana ajuda a dues dones més joves: una artista punk i una tercera veïna provocadora. Tres dones diferents, tres generacions marcades per pensaments ètics, visions polítiques, referents artístics i antecedents filosòfics completament diferents. El primer dels tres films del cicle està inspirada en part de la infantesa del seu director Mike Mills. Al cap d'una setmana, es tractaran les discriminacions interracials que pateixen les dones en diferents cultures. Serà dijous, 31 d'octubre a les 18.00 h,
 
 
4 meses, 3 semanas, 2 días
21/11 – 18.00 h
Durant els últims dies del comunisme a Romania, dues estudiants comparteixen pis a una residència de Bucarest. La Gabita està embarassada i no se sent preparada per ser mare. El problema, però, és que avortar no és legal al país. Amb la seva amiga Otilia, es posen d'acord amb el sr. Nadó per practicar un avortament clandestí en un hotel rònec i vell. A la xerrada del dijous 28 de novembre a les 18.00 h es parlarà de com és tractada la sexualitat de les dones.
 
 
Tráfico humano
12/12 – 18.00 h
Quan una jove de setze anys procedent d'Ucraïna, una mare soltera originària de Rússia, una jove de disset anys romanesa i una jove turista són víctimes d'una xarxa de tràfic de dones per a la prostitució, l'equip d'agents de l'ICE que lluita per desemmascarar l'organització descobreix una conspiració de proporcions globals. Set dies després, dijous 19 de desembre a les 18.00 h, s'abordaran les diferents realitats de la prostitució, tràfic de persones i explotació sexual.

Activitats relacionades