52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cinema documental i d'autor amb "Mirades"

Centre Cultural La Casa Elizalde
31 de maig, 7 i 14 de juny
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Tres projeccions amb espai de conversa i col·loqui

El cicle de cinema documental i d'autor "Mirades" del Centre Cultural La Casa Elizalde ens proposa tres noves projeccions acompanyades d'un espai de conversa i col·loqui.

En aquesta ocasió, la nova edició del cicle va de la mà de Daniele Porretta, que ens proposa reflexionar sobre possibles futurs. Les imatges hipnòtiques de la natura i de les ciutats, la vida perfecta a la petita ciutat de Stepford on totes les dones són aparentment perfectes, i la visió distòpica d'un 2027 on ja no neixen nens, són els tres escenaris que el cicle ha triat per parlar del futur de la humanitat.

"Baraka" de Ron Fricke
31/05/2022
Documental filmat en 24 països que ens explica, amb termes visuals i musicals, l’evolució de la Terra i la Humanitat, al mateix temps que assenyala les formes en què l’ésser humà s’ha relacionat amb el medi ambient. L’aparent fragilitat de la vida humana contrasta amb la grandesa de les seves obres i al mateix temps subratlla la desigualtat entre els homes i dones i la naturalesa.

"Adoptar a una esposa" de Bryan Forbes
7/06/2022
Primera adaptació al cinema de la novel·la “The Stepford Wives” d’Ira Levin, autor de La semilla del Diablo. El film és una “cult-movie” de ciència-ficció terrorífica en clau feminista. Joanna Eberhart, una jove fotògrafa casada i mare de dos fills, es trasllada amb la seva família a Stepford. Allà descobrirà una cosa sinistra: totes les dones són mestresses de casa “perfectes” i es mostren sotmeses totalment als seus marits.

"Hijos de los hombres" d'Alfonso Cuarón
14/06/2022
La pel·lícula situa l’espectador al cor d’una distopia el marc de la qual és el Regne Unit pres del caos. En aquest món destrossat per les pandèmies, les guerres i el terrorisme, la totalitat de les dones s’han convertit en estèrils, portant així la humanitat a l’extinció.

Totes les projeccions se celebraran a les 19 h, són gratuïtes amb reserva prèvia.

Activitats relacionades