52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen els tallers de primavera al CC Guinardó

CC Guinardó
Fins al 01/07/2020
  • Tallers

Trobareu una oferta de 23 cursos gratuïts

Es reprèn l'activitat cultural al CC Guinardó amb una àmplia oferta de cursos en línia. Es tracta d'una sèrie d'activitats totalment gratuïtes i en grups tancats amb places limitades, que es realitzaran a través de videoconferència. Cada taller, de sis sessions, té una durada entre una i dues hores. És imprescindible inscriure-s'hi prèviament a partir de dimecres 13 de maig. Si no sabeu com crear l'usuari en línia que necessitareu, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas.

Ioga, moviment conscient, pilates... fer exercici és imprescindible en aquests moments que se surt poc de casa. Si voleu una mica més de sarau, proveu els balls de Bollywood! I si el que teniu ganes és de posar ritme, animeu-vos a aprendre a tocar la guitarra. Per mantenir el cervell en forma, opteu als tres nivells de francès (principiant, iniciat i avançat) o al taller de neuroteatre comunitari.

A casa vostra també li cal posar-se en forma? Aprofiteu les sis sessions de bricolatge domèstic i deixeu-la com nova! Amplieu coneixements tecnològics amb el taller d'informàtica i internet, així com el de treure tot el suc al teu telèfon mòbil. Si teniu tirada cap a les arts plàstiques, en canvi, podeu apuntar-vos als tallers d'aquarel·la, de dibuix i pintura, o fins i tot al d'iniciació a la fotografia.

L'equipament del Guinardó també ha pensat en la mainada. Els nadons fins a 3 anys tenen un espai de sensibilització musical, mentre que el MakerKids, on es treballen les ciències, la tecnologia, l'enginyeria, l'art i les matemàtiques, està dividit en dues franges d'edat: entre els 7 i 12 anys i a partir dels 12 fins als 16.

Les inscripcions s'obren dimecres 13 de maig a les 09.30 h al web del centre, fins que s'acabin les 10 places que hi ha per cada taller.

Activitats relacionades