52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions per als tallers de juliol

Diversos centres cívics
Fins al 31/07/2020
  • Tallers

Presencials i impartits en línia

Ara que els centres tornem a l'activitat presencial i el calendari es prepara per passar una altra pàgina, és el moment d'apuntar-se als tallers intensius de juliol, com cada any.

Tot i que la represa de les activitats no és uniforme a tots els equipaments de la xarxa, ja n'hi ha una bona colla que han començat les inscripcions per als cursos del mes vinent. Alguns en fan només de presencials, d'altres només en línia i n'hi ha alguns que combinen les dues modalitats. Aquests dies també comencen les recuperacions dels tallers ajornats del trimestre passat.

Per als cursos presencials, s'han incrementat les mesures sanitàries per a la seguretat de tothom: menys places a cada taller, espais més amples i ventilació natural, dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada, cartelleria informativa per tot l'equipament, màscares indispensables per accedir als centres... Totes aquestes mesures s'adaptaran segons les autoritats sanitàries.

L'oferta formativa és ben variada, tot i que predominen els tallers esportius, els de cultura general i els de danses i balls. Marxa nòrdica, estirament hipopressius, boxa, dancefitness, lindy hop, swing, dansa contemporània, música dels 80, danses de la Polinèsia... són alguns exemples de tot el que podeu fer aquest mes de juliol, però també més creatius com aquarel·la, d'escriptura, d'il·lustració en blanc i negre, fotografia, gastronomia, cosmètica natural... Trieu i remeneu, que com és habitual, hi ha de tot.

Per agilitzar els tràmits i per mesures sanitàries, es recomana fer les inscripcions en línia. Trobareu els aplicatius de cada centre en aquesta taula. Tingueu present que alguns centres ofereixen descomptes per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals. Consulteu-ho abans de formalitzar la matrícula. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas.

Activitats relacionades