52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions als tallers d'hivern!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/03/2021
  • Tallers

Any nou, vida nova, nous aprenentatges, nous tallers

Si ja teniu clar tot allò que voleu aprendre a partir de gener als tallers i cursos dels Centres Cívics de Barcelona, arriba el moment d'inscriure-s'hi! Després del període de renovacions per a aquelles persones que ja han seguit la formació des de l'inici del curs, les inscripcions s'obren al públic en general.

Els centres més matiners ja han començat les noves inscripcions, d'altres no obriran la finestreta fins passades les festes. Això sí, no cal que us desplaceu per apuntar-vos! Podeu fer-ho còmodament des de casa a través dels aplicatius de cada equipament. Si teniu cap dificultat, demaneu un cop de mà al personal del centre! També podeu donar un cop d'ull a les guies il·lustrades que potser us poden ajudar.

Abans de formalitzar qualsevol inscripció, tingueu en compte els descomptes per a persones en situació d'atur, persones amb discapacitat o malaltia mental. Fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller! En el cas d'optar a una d'aquestes ajudes, sí que cal fer la matrícula presencialment als taulells d'informació dels equipaments.

Com cada trimestre, l'oferta de cursos i tallers és inabastable! Tecnologia, creació audiovisual, dansa, divulgació, música, ciència, fotografia, gastronomia, dibuix... de tot i per a tothom! Els tallers s'impartiran presencialment o en línia segons les circumstàncies sanitàries ho permetin.

Activitats relacionades