52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els tallers, en línia des de casa

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
A partir del 21/10/2020
 • Tallers

Continuem acompanyant-vos en el dia a dia

Malgrat les restriccions que ens veiem obligats a complir a favor del bé comú, els Centres Cívics de Barcelona volem continuar caminant al vostre costat.

La resolució aprovada recentment per la Generalitat de Catalunya busca reduir la interacció social i restringir la mobilitat tant com sigui possible, per tal de mirar de controlar i aplanar la corba de contagis de la covid-19.

En aquest sentit, doncs, s'ha establert que les activitats formatives i tallers que encara s'impartien cara a cara als equipaments culturals de proximitat, com som els Centres Cívics de Barcelona, se seguiran fent, però en línia. No volem perdre el contacte amb vosaltres!

Aquesta tardor, alguns centres ja havien començat a fer cursos exclusivament en línia i d'altres combinaven l'assistència al centre amb l'aprenentatge des de casa, tot i que la modalitat clàssica dels tallers presencials era l'oferta majoritària de les inscripcions de setembre.

Amb l'experiència adquirida durant el confinament, els centres estem preparats per oferir-vos els tallers a través de les pantalles i mantenir-nos al vostre costat cada dia malgrat que canviïn les circumstàncies.

Els dies vinents, el centre on esteu cursant el taller es posarà en contacte amb cadascú de vosaltres per tal d'indicar-vos com i quan començaran les formacions des de casa, sempre que sigui possible fer-les en línia. Segurament necessitareu un programa de conversa en línia dels que s'han popularitzat els darrers temps i que podreu fer servir des de mòbils, tauletes digitals, portàtils o ordinadors de sobretaula.

Si teniu alguna dificultat, us facilitem un seguit de guies per fer-vos més fàcil el retrobament digital. Si es fan en Zoom, mireu el tutorial en vídeo del CC Besòs o la guia en PDF que ha elaborat el CC Teixonera. Si les trobades són amb el Jitsi meet, el CC Besòs té un vídeo explicatiu la mar d'aclaridor i el CC Convent Sant Agustí ens facilita unes explicacions en PDF per a fer trobades amb el Whereby. En canvi, si la plataforma que es fa servir és la Google Meet, podeu seguir les explicacions del CC La Farinera del Clot.

Activitats relacionades

 • Dones artistes que han deixat empremta

  On:
  CC Pere Pruna
  Quan:
  04, 05 i 06/03 i fins al 26/03/2021
 • El Petit Cineclub estrena pel·lícula pel mes de febrer

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  10, 16, 19, 20, 21, 25 i 26/02/2021
 • 9è cicle de dones creadores a La Farinera del Clot

  On:
  CC La Farinera del Clot
  Quan:
  04, 18, 20, 27/02, 05, 06 i 07/03/2021