52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Concerts al pati del centre cultural Albareda

Centre Cultural Albareda
Juny 2022
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Arriba el bon temps i les activitats a l'aire lliure als centres

Arriba el bon temps i això significa que les activitats a l'aire lliure també aterren als diferents centres de la ciutat. I un d'ells és el Centre Cultural Albareda, que torna un inici d'estiu més amb molta música al seu pati.

Aquí us deixem la programació del cicle Concerts al Pati d'aquest mes de juny a l'equipament, enguany amb l'objectiu d'apropar-nos més a les músiques llatinoamericanes:

Memòria Sònica
3/06/2022 a les 18 h
Un viatge musical per un món en procés permanent de descolonització. A través de sessions en vinil i amb el suport de Pororoca Sound System (dues bicicletes amb més de 2000 vats de potència), el col·lectiu de selectors colombians (La Morenita del Poble-sec) no només prepara una sessió per moure el cos, sinó que també ambienta i narra amb el micròfon aquest viatge sonor per músiques de territoris emancipats.

La Factoria de DJ
9/06/2022 a les 18 h
Punxada oberta i col·lectiva amb Sarah Ardite i totes les persones que al llarg de cinc anys han passat pel Centre Cultural Albareda per a formar-se com a DJ. També ens acompanyaran DJ i selectores de la ciutat de Barcelona.

Mirla Riomar
10/06/2022 a les 20 h
Presenta Afrobrasileira, el primer disc d’autor. Nascuda a Salvador de Bahia transmet amb la seva música l’ancestralitat i les arrels socials d’un Brasil que ha fusionat al llarg de la seva història, marcada per la colonització, diverses cultures. Fusiona arrels rítmiques de Salvador de Bahia amb pinzellades de jazz i soul l’ús d’efectes i petits elements electrònics.

Papa Orbe & Los Científicos del Sabor
17/06/2022 a les 20 h
L’octet de músics provinents de Cuba, Colòmbia, Veneçuela i Catalunya i liderat per Papa Orbe Ortiz, presenten el seu nou disc Sabor y medio. En els seus concerts se citen el son cubano o el latin jazz per donar color al seu paisatge musical. Un viatge a les arrels de la música antillana. 

Activitats relacionades